Semifinalretur i Champions League kvalet mellan Glasgow Rangers och Malmö FF är vår givna fotbollsbegivenhet denna tisdag 10 augusti. Malmö vann första mötet med Rangers i förra veckan med 2-1 och vi kan förstås vänta oss en stentuff returmatch mot skottarna på Ibrox Stadium i Glasgow.

Champions League kval 10 aug 2021

19:00 Sheriff Tiraspol (Mda) – Röda Stjärnan (Srb)
19:00 Slavia Prag (Cze) – Ferencvaros (Hun)
19:30 Shakhtar (Ukr) – Genk (Bel)
20:00 Ludogorets (Bul) – Olympiakos (Gre)
20:00 Midtjylland (Den) – PSV (Ned)
20:00 Monaco (Fra) – Sparta Prag (Cze)
20:30 Young Boys (Sui) – CFR Cluj (Rou)
21:00 Benfica (Por) – Spartak Moskva (Rus)
21:00 Legia (Pol) – Dinamo Zagreb (Cro)
21:00 Glasgow Rangers (Sco) – Malmö FF (Swe)

Speltips Rangers – Malmö FF 10/8

Så nära det var att Malmö FF hade gått in i tisdagens returmatch i Champions League kvalet mot Glasgow Rangers med en 2-0 ledning. Med matchens sista spark i den 95:e matchminuten så skjuter Steven Davies in Rangers reducering till 2-1. Kan inte låta bli att tycka det var hiskeligt synd. En tvåmålsledning är så himla mycket bättre än en uddamålsledning inför en returmatch på bortaplan. Hade nollan hållits för Malmö så skulle det krävas en hel del av Glasgow Rangers ni i returen. Men Malmö visade en oerhörd effektivitet jämfört med skottarna senast och kanske kan svenskarna hålla dem stången? Det är i alla fall vad vi tror och spelar därför på att Malmö FF går vidare till kvalfinal i Champions League till odds 2.0 @unibet.

Glasgow Rangers - Malmö FF CL-kval tips 10/8