Streama CHL lördag 4 september i alla dina skärmenheter inklusive matcherna med svenska inslag Trinec – Leksands IF, München – Rögle BK och Frölunda HC – Zürich. CHL live stream samt ett speltips vill vi förgylla er hockeylördag 4/9 med.

CHL live stream 4 sep

Champions Hockey League växer sig allt starkare i popularitet bland hockeyentusiaster och numer är många av de andra hockeynationernas ishockeyklubbar i paritet med våra svenska ditos. Därför är varje match väldigt spännande att se på. Tursamt för oss boendes i Sverige är då att spelbolag som Bet365Unibet och NordicBet sänder alla matcherna i CHL live direkt i t.ex. din mobil eller annan valfri skärmenhet.

CHL lördag 4 september 2021

14:05 Frölunda HC (Sverige) – Zürich (Schweiz)
15:00 Trinec (Tjeckien) – Leksands IF (Sverige)
17:00 EV Zug (Schweiz) – Sönderjyske Ishockey (Danmark)
17:30 Slovan Bratislava (Slovakien) – Fribourg (Schweiz)
18:00 IFK Helsinki (Finland) – Mlada Boleslav (Tjeckien)
20:00 Adler Mannheim (Tyskland) – Lukko (Finland)
20:00 München (Tyskland) – Rögle BK (Sverige)
20:05 Lausanne (Schweiz) – Cardiff (Storbritannien)

Tänk bara på att…

Enda lilla kravet för att se på CHL live stream är att du registrerar dig och tar din välkomstbonus så att du har några kronor på ditt spelkonto. För endast med ett finansierat spelkonto öppnar spelbolagen upp sin livestreamingtjänst. Dessutom kan du ju med lite pengar att spela odds för göra underhållningen ännu bättre. Men låt alltid någon krona stå kvar så är sport-livestreaming-tjänsten öppen för jämnan.

Unibet: Få 100 kronor gratisspel på sport
NordicBet: Få 100 kr extra vid din första insättning

Trinec – Leksands IF tipset 4/9

Leksands IF kan idag säkra en slutspelsplats om man tar med sg en poäng hem från bortamötet med tjeckiska Trinec. Med idel segrar i de tre första omgångarna så har Leksand bäddat för slutspelshockey framöver. Första mötet med Trinec, hemma i Tegera Arena, slutade med en knapp 3-2 vinst. Det finns dock inget utrymme för Leksand att slappna av då jobbet måste göras hela vägen. Att spela på isen i WERK Arena i Tjeckien är ingen barnlek precis. Men med Leksands fina form tippar vi ett spel på ”Dubbelchans X2” vilket innebär att vi kammar hem 1.55 gånger pengarna hos bet365 om matchen Trinec – Leksands IF slutar antingen oavgjort eller med bortavinst.

Läs även helgens övriga artiklar:
Trippeln på VM-kvalet
Sverige Uzbekistan live stream träningslandskamp
US Open Live Stream 4/9: Djokovic – Nishikori

Trinec - Leksands IF CHL Live Stream Tips 4/9