Titta på Novak Djokovic – Daniil Medvedev i US Open Final live stream 2021! En av årets största höjdpunkter inom tennissporten sker söndag 12 september 2021 när det är dags för US Open final. Se Novak Djokovic – Daniil Medvedev via live stream på antingen Bet365 eller Unibet den 12/9 med matchstart KL. 22:00.

US Open Final Live Stream 2021

Så nära Novak Djokovic är att uppfylla sin dröm och att göra något som ytterst få tennisspelare tidigare gjort i historien. Att vinna en tennisens äkta Grand Slam. Tidigare i år har Djokovic vunnit Australiska öppna, Franska öppna och Wimbledon. Vinner Novak Djokovic dagens finalmatch i US Open 2021 mot ryssen Daniil Medvedev så är den äkta Grand Slam bedriften uppnådd. Se kvällens US Open Final live stream med Djokovic – Medvedev direkt i din mobil, läsplatta eller dator på Bet365 och Unibet.

  1. Logga in på något av spelbolagen bet365 eller unibet genom att registrera konto gratis, snabbt och enkelt.
  2. Ta för dig av välkomstbonusen de erbjuder.
  3. Sök upp matchen i oddsutbudet.
  4. Klicka på play-stream-ikonen för matchen som börjar visas automatiskt så fort evenemanget finns tillgängligt för direktsändning.

Du behöver med andra ord ha pengar på ditt spelkonto för att kunna uppleva spänningen. Men det är ju lätt ordnat eftersom du automatiskt får in lite slantar dit när du tar din öppningsbonus i besittning.

Djokovic – Medvedev finaltips 12/9

Det känns ändå lite logiskt på något sätt när vi får uppleva en US Open final mellan världsettan och världstvåan. Novak Djokovic har definitivt överglänst Daniil Medvedev det här året genom att vinna alla Grand Slam turneringar som spelats hittills. Men kollar vi deras inbördes möten de senaste åren så ser vi att Medvedev faktiskt vinnit tre av fem matcher. Så vi kan räkna med en grymt jämn fainalbatalj under söndagskvällen (svensk tid) på Arthur Ashe Stadium i New York. Men vi tar trots allt och spelar ett odds på US Open finalen med lite säkerhetsmarginal. Finaltipset sätts med oddset 1.60 @ Unibet på att det blir en match med minst 4 set (över 3.5 set).

Vägen till US Open finalen 2021

Se här höjdpunkterna med Novak Djokovic och Daniil Medvedev i deras väg till US Open finalen:

US Open Final Live Stream 2021: Djokovic - Medvedev