Söndagsunderhållning med Milan – Lazio live stream står på sportagendan 12 september 2021, avspark 18:00. Förhoppningsvis gör Zlatan Ibrahimovic comeback efter skadan han ådrog sig tidigt i våras. Men det finns mer sport att glädjas åt den här söndagen 12/9.

Stockholmsderby, F1 på Monza & US Open final

FotbollsVM-kvalet är över för den här gången och vi återgår till ligaspelet runt om i Europa med söndagens match Milan – Lazio som en av höjdpunkterna. Men vilken söndag vi har framför oss. Innan stormötet i Serie A mellan AC Milan och SS Lazio kl. 18:00 så kan vi exempelvis följa Stockholmsderbyt Djurgårdens IF – Hammarby IF i Allsvenskan med start kl. 15:00. Rätt skön uppladdning om vi får säga det själva. Som om inte det var nog finns det mycket annat på sportagendan denna söndag att ägna sig åt. Vad sägs om F1 med Italiens GP på Monza kl. 15:00 och US Open final i tennis med matchstart 18:00 som kan streamas live på Bet365 här!.

Milan – Lazio live stream 12/9

Att koppla av en söndag som denna med så många goa matcher att titta på är inga problem alls. Det r bara att spana in söndagens fotbollsschema nedan för att inse att det här blir en riktig toppensöndag. Men huvudnumret enligt oss blir Milans match mot Lazio i Serie A under kvällen. Milan – Lazio live stream erbjuds av flera spelbolag varav bland annat dessa:

Streama Milan – Lazio live! Spelbolagen erbjuder fotboll live streaming direkt i mobilen, paddan och datorn för dig som reggar konto hos dem (gratis) och tar hand om välkomstbonusen. Pengar krävs nämligen på spelkontot för att kunna streama allt det roliga i t.ex. Serie A, La Liga, Bundesliga och Ligue 1.

US Open Final Live Stream 2021: Djokovic – Medvedev

Fotbollssöndag 12 sep 2021

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 Djurgårdens IF – Hammarby IF
Kalmar FF – Degerfors IF
17:30 IFK Göteborg – Halmstads BK

ENGLAND: Premier League
17:30 Leeds – Liverpool

ITALIEN: Serie A
12:30 Sampdoria – Inter
15:00 Cagliari – Genoa
Spezia – Udinese
Torino – Salernitana
18:00 Milan – Lazio
20:45 Roma – Sassuolo

SPANIEN: La Liga
14:00 Espanyol – Atletico Madrid
16:15 Osasuna – Valencia
18:30 Cadiz CF – Real Sociedad
21:00 Real Madrid – Celta Vigo

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Eintracht Frankfurt – Stuttgart
17:30 Bochum – Hertha Berlin
19:30 B.Mönchengladbach – Bielefeld

FRANKRIKE: Ligue 1
13:00 Montpellier – St. Etienne
15:00 Bordeaux – Lens
Brest – Angers
Metz – Troyes
Rennes – Reims
17:00 Nantes – Nice
20:45 Lyon – Strasbourg

Speltips Milan Lazio 12 sep

Både Milan och Lazio har vunnit sina två inledande ligamatcher i Serie A 2021/20222. I den tredje omgången bjuds vi nu på ett toppmöte mellan de två. Och enligt rapporter ska Zlatan vara ”fit for fight” igen. Otroligt kul!

Det ska bli intressant att se om Milans nyförvärv Olivier Giroud, som ju börjat så bra i Milan-tröjan, får plats tillsammans i startelvan med Ibra. Men vi kanske mer ska förvänta oss att de ska ersätta varandra snarare än komplettera varandra på planen. Båda fyrtornen är ändå ungefär samma slags spelartyper.

Vi kan inte annat än tro på att Milan vinner över Lazio på självaste San Siro. Hemmavinst tippas med odds 2.20 @Bet365.

Milan - Lazio Live Stream & Tips 12/9