Kolla in Leicester – Napoli i Europa League på TV eller live stream torsdag 16 september 2021. Leicester och Napoli drabbar samman på King Power Stadium med avspark 21:00. För övrigt finns det gott om andra matcher denna kväll som spelas i den första gruppspelsomgången av Europa League. Ta dig gärna en titt på speltablån en bit ner i artikeln här.

Leicester Napoli TV & stream

Leicester – Napoli finns att se på TV6 och via live stream hos Viaplay. Fördelen med att streama Leicester – Napoli hos Viaplay är att du då samtidigt får tillgång till alla andra Europa League matcher som du kan titta på både i direktsändning och i efterhand i vilken skärmenhet du än föredrar.

Europa League 16 sep 2021

Torsdagens gruppmatcher i Europa League innehåller många intressanta möten. För vår egen del här på Svenskt Spel har vi kommit överens om att vi ska lägga fokus på en varsin match under respektive tidsomfång ikväll. Den match vi vill titta och spela odds på först är Midtjylland – Ludogorets där vi har svenskarna Jens Cajuste och Joel Andersson i hemmalaget, matchstart 18:45. Match nummer två för kvällen som får vårt fokus, tillika speltipset för dagen, är Leicester – Napoli med avspark 21:00.

Kl. 18:45
Betis – Celtic
Crvena zvezda (Röda Stjärnan) – Braga
Dinamo Zagreb – West Ham
Galatasaray – Lazio
Leverkusen – Ferencvaros
Lokomotiv Moskva – Marseille
Midtjylland – Ludogorets
Rapid Vienna – Genk

Kl. 21:00
Bröndby – Sparta Prague
Eintracht Frankfurt – Fenerbahce
Leicester – Napoli
Monaco – Sturm Graz
Olympiacos Piraeus – Antwerpen
PSV – Real Sociedad
Rangers – Lyon

Speltips Leicester – Napoli 16/9

Tveksam start på Premier League säsongen gör att vi är lite osäkra på Leicester inför mötet med Napoli. Med fyra matcher spelade hittills, varav två vinster och två förluster, så är det trots allt lite för tidigt i säsongen för att göra en träffsäker bedömning av formen. Gött för engelsmännen är ändå att i det här läget få spela den första Europa League matchen för säsongen på den egna hemmaarenan King Power Stadium. Alla fördelar kan behövas idag då det är ett entydigt formstarkt Napoli som står för motståndet. Idel vinster i säsongsinledningen av Serie A och en meriterande vinst över Juventus i senaste ligamötet bidrar säkert till att gästande Napoli kommer till matchen med ganska gott självförtroende. Vi känner att det är upplagt för ett BLGM-spel!

Båda lagen gör mål tippas inför matchen Leicester – Napoli till oddset 1.70 @ bet365.

Leicester Napoli TV, Stream & Speltips Europa League 16/9