SHL tipset 4 november ges här inför Frölunda – Malmö. Serieledarna Frölunda HC har ett finfint matchfacit sånär som den enda förlusten på deras sju senaste matcher, vilken kom mot just torsdagskvällens motståndare Malmö Redhawks för ungefär en och en halv vecka sedan.

SHL tips Frölunda – Malmö

Trots att serietian Malmö Redhawks bjöd på en lite oväntad seger över Frölunda HC för inte länge sedan så ska vi samtidigt veta att den knappa 4-3 vinsten kom till först på övertid. Och dessutom på hemmais. Nu spelas matchen i Scandinavium, Göteborg. Och vi tror på revansch för Frölunda den här gången. Hemmavinst för Frölunda HC tippas till odds 1.84 @NordicBet.

SHL torsdag 4 nov

19:00 Frölunda HC – Malmö Redhawks
19:00 Färjestad BK – Linköpings HC
19:00 Leksands IF – Djurgårdens IF
19:00 Luleå HF – Timrå IK
19:00 Rögle BK – IK Oskarshamn
19:00 Växjö Lakers – Brynäs IF
19:00 Örebro HK – Skellefteå AIK

Fotbollsfredag 5 november Southampton Aston Villa