Helgen är i antågande och fotbollsfredagen 5/11 har ett antal matcher på lut för oss som gillar att titta och spela odds på fotboll. Bland annat hittar vi Premier League mötet Southampton – Aston Villa som vi naturligtvis tänker tippa ett och annat odds på inför matchstart 21:00.

Fotbollsfredag 5/11

Alla matcherna nedan, utom just Southampton mot Aston Villa, finns att streama live direkt inne på Unibet eller Bet365. Vad det gäller Premier League stream så är det Viaplay som gäller.

19:00 Viborg – Nordsjälland (Superliga)
20:30 Mainz – Borussia Mönchengladbach (Bundesliga)
20:45 Empoli – Genoa (Serie A)
21:00 Southampton – Aston Villa (Premier League9
21:00 Lens – Troyes (Ligue 1)
21:00 Athletic Bilbao – Cadiz CF (La Liga)

Southampton – Aston Villa 5 nov

Formen är ganska god hos dagens hemmalag Southampton som har inkasserat 7 poäng av maximalt 9 på senaste tre matcherna. Dock har man bara mött lag i bottenskiktet av tabellen. Men poängen har gjort att Southampton själva har kunnat lämna nedflyttningsplatserna och vandrat upp till fjortonde plats av tjugo lag totalt. Placeringen under ligger Aston Villa och de har tvärtemot Southampton sämst form av alla lag i ligan just nu. Med fyra raka förluster i bagaget kan det mycket väl bli en femte på raken denna fredag kväll.

Hemmaseger för Southampton mot Aston Villa tippas till odds 2.08 @Unibet.

Sköna fredagsbonusar att hämta hem

 

RB Leipzig – Dortmund live stream & tips 6/11

Fotbollsfredag 4 november Southampton Aston Villa