Nyårshelgen avslutas på bästa sätt denna söndag 2 januari med två häpnadsväckande semifinaler i dart-VM 2022. En helengelsk och en helskotsk semifinal ska spelas i Alexandra Palace i London.

Engelsmännen Michael Smith, 9 på världsrankingen, och världsfyran James Wade möter varandra först med start 20:40. Därefter tar skottarna Peter Wright rankad 2 och Gary Anderson rankad 6 dartscenen i besittning. Men innan vi sätter oss tillrätta för att se på två högdramatiska dart-VM semifinaler senare ikväll så kan vi glädja oss åt en fullspäckad sporttablå 2/1. Och så har vi ett speltips icke att förglömma inför mötet Peter Wright – Gary Anderson. Se hela dagens sportschema för söndag 2 jan 2022 längst ner.

Dart-VM 2022 odds & stream

För att lägga till ett spänningsmoment till inför kvällens semifinaler i dart-VM 2022 så tänker åtminstone vi spela på live-odds under tiden vi streamar matcherna live. Spela live-odds och titta på live stream samtidigt hos Unibet och Bet365 som bägge erbjuder ett grandiost utbud av odds och livebetting tillsammans med live streaming direkt på deras respektive hemsidor och appar. Streamingen är högupplöst med perfekt kvalitet och kan ses i alla dina skärmenheter som exempelvis datorn, läsplattan eller mobilen.

Dart-VM semifinaler 2022

20:40 Michael Smith 9 (England) – James Wade 4 (England)
22:20 Peter Wright 2 (Skottland) – Gary Anderson 6 (Skottland)

Sjukt häftig inramning och stämning på dart-VM

Stämningen i dart-VM är helt sjuk ärligt talat och bland det häftigaste man kan uppleva tycker vi. 2022 års VM-turnering är absolut inget undantag. Den högljudda och vilda stämningen hos publiken beror nog mycket på inramningen. Spelarna går in i arenan till sin egen favoritmusik likt proffsboxare. Publiken är väldigt nära matchscenen, och alkoholen flödar friskt. Ingredienser som definitivt bidrar till en hög och nästan galen stämning.

Så stremar du dart-VM live

På både Unibet och Bet365 kan vi alltså streama dart-VM live, men för att förtydliga hur du går tillväga för att se på live stream så berättar vi här utifrån bet365’s förutsättningar:

Bet365 erbjuder Livestreaming från några av Europas bästa fotbollsturneringar och tar spänningen direkt till din iPhone, iPad eller Android-enhet, samt din dator.

Endast tillgängligt för kvalificerade kunder. Du behöver ha pengar på ditt konto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Så här gör du för att se:

  1. Logga in på ditt konto eller registrera konto gratis här.
  2. Ta din välkomstbonus om du är ny hos bet365.
  3. Gå till länken för Liveodds högst upp på hemsidan.
  4. Välj ett evenemang som har en play-ikon bredvid sig och när relevanta regler för Livestreaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja automatiskt så fort det finns tillgängligt.

Pengar måste finnas på ditt spelkonto för att streama sport live.

dart-vm 2022 live stream

Speltips Peter Wright – Gary Anderson 2/1

Lite överraskande slogs världsettan Gerwyn Price ut igår kväll av Michael Smith. Men det var en sanslöst spännande och dramatisk kvartsfinal vi fick vara med om. Smith vann det helt avgörande setet efter att det dessförinnan stått 4-4 i bäst av 9 set. Sedan tidigare har ju också en annan av huvudfavoriterna Michael van Gerwen tidigare under VM-turneringen blivit utslagen. Trots det är det fyra högklassiga pilkastare som nu gör upp om VM-titeln.

Hård semifinalkamp väntas

När det gäller sista semifinalmatchen idag så tror vi på en stenhård dartkamp mellan världstvåan Peter Wright – världssexan Gary Anderson. Även om båda spelarna är från England så kan vi vara säkra på att de har varsina fanskaror på plats i dartpalatset Alexandra i London. Och med tanke på hur bra bägge spelat hittills under VM och att det är en VM-final som står på spel så lär kvällens match bli knallhård.

Semifinaerna spelas i bäst av 11 set och vi testar att tippa på att det spelas minst 10 set (totalt över 9,5 set) i matchen med odds 1.93 @ Unibet.

Sport söndag 2 januari 2022

Premier League fotboll

15:00 Brentford – Aston Villa
15:00 Everton – Brighton
15:00 Leeds – Burnley
17:30 Chelsea – Liverpool

La Liga fotboll

14:00 Getafe – Real Madrid
16:15 Atletico Madrid – Vallecano
16:15 Elche – Granada
18:30 Alaves – Real Sociedad
18:30 Betis – Celta Vigo
21:00 Mallorca – Barcelona

NHL hockey

18:30 New York Rangers – Tampa Bay Lightning
19:00 Detroit Red Wings – Boston Bruins
19:00 Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks
21:00 Colorado Avalanche – Anaheim Ducks
21:00 Washington Capitals – New Jersey Devils
22:00 Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets

Läs om hur man boendes i Sverige kan streama NHL hockey live här.

NBA basket

21:30 Toronto Raptors – New York Knicks

Dart-VM semifinaler

20:40 Michael Smith – James Wade
22:20 Peter Wright – Gary Anderson

Vi har tidigare skrivit om Dart-VM live stream 2021/2022 vilket du kan läsa här.