Alla räcker upp handen som vill se Aalborg – Luleå live stream i CHL 4/10! Femte omgången i Champions Hockey League drar igång tisdag 4 oktober. Och just mötet Aalborg Pirates – Luleå HF har nedsläpp redan 18:00.

Streama Aalborg – Luleå live

CHL 4/10 är en tisdag med urstark uppsättning Champions Hockey League matcher. Tio glödheta hockeykamper med svenskt deltagande i hälften av dem. Det är nu, med bara två omgångar kvar, som slutspelslagen ska utses. Titta på CHL mötet Aalborg – Luleå live stream som inleder svenskmatcherna med matchstart kl. 18:00 direkt på antingen Unibet eller Bet365.

Numer kan man följa CHL på Tiktok via @Championshockeyleague för att ta del av spännande händelser

Aalborg – Luleå tipset 4 okt

Aalborg Pirates innehar för tillfället jumboplatsen och tillika fjärdeplatsen i CHL grupp A med endast en vinst på fyra matcher. Men de har bara tre poäng upp till andra plats som innebär slutspelsavancemang. Luleå HF är däremot utan poängtapp och redan klara för slutspel i och med sina fyra raka segrar. Gruppsegern är också klar så för Luleås del är dagens match mer av en uppvisningsmatch. Men Luleåcoachen Thomas Berglund håller nog inte med om att matchen är betydelselös. Vi kan nog lita på att Luleå HF trampar gasen i botten även denna Champions Hockey League kväll. Över 5,5 mål i matchen Aalborg – Luleå tippas till odds 1.87 @NordicBet.

Champions Hockey League matcher att streama framöver är bland annat dessa:

Champions Hockey League 4/10

Med jämna mellanrum spelar svenskalagen sina respektive matcher i CHL idag. Heja fram ditt/dina favoritlag till nya framgångar enligt starttiderna nedan.

18:00
Aalborg – Luleå HF
Ilves – Stavanger
Jukurit – Sparta Prague
Katowice – Fehervar AV19
18:05
Rögle BK – Zürich
19:05
Färjestad BK – Krakow
19:45
Davos – Trinec
20:00
Belfast – Skellefteå AIK
20:20
Villach – Straubing Tigers
20:35
Grenoble – Frölunda HC

Champions League fotboll 4/10

Champions League finns ju som bekant även i fotbollens värld. Dagens Champions League fotboll 4/10 innehåller åtta fotbollsmatcher.

18:45
Bayern – Plzen
Marseille – Sporting
21:00
Ajax – Napoli
Club Brügge – Atletico Madrid
Eintracht Frankfurt – Tottenham
FC Porto – Leverkusen
Inter – Barcelona
Liverpool – Rangers