Belfast Skellefteå live stream är en av kvällens höjdpunkter i CHL 4/10. Skellefteå AIK Hockey’s nordirländska motståndare Belfast Giants är inte så avskräckande som namnet antyder. Jättarna ligger sist i gruppen, men tog däremot en meriterande seger mot tjeckiska Trinec för en knapp månad sedan. Så med varningen utfärdad måste Skellefteå AIK prestera tillräckligt bra för att få flyga hem från Belfast med de tre eftersträvansvärda poängen.

Belfast Skellefteå live stream 4/10

Strax dags för Champions Hockey League slutspel, men dessförinnan ska här spelas tio matcher idag 4/10 samt sex till imorgon 5/10. Fast vad mig anbelangar så är det dagens CHL som är överlägset mest intressant. Och självklart är Belfast Skellefteå live stream en starkt bidragande orsak till detta. Eftersom det är just idag som alla svensklagen spelar och morgondagen bara består av matcher med andra hockeynationer så är valet av hockeykväll inte svårt.

Streama Belfast Skellefteå live 4/10 med nedsläpp kl. 20:00 direkt på antingen Unibet eller Bet365.

Dock stannar inte hockeynörderiet här. För det CHL-nördige personen kanske deras konto på Tiktok är intressant att följa: @Championshockeyleague.

Belfast Skellefteå matchkombo-tips

Bland oddsutbudet hos unibet ser vi snabbt ett spännande kombospel på matchen Belfast Skellefteå sticka ut. Utan tvekan antar vi utmaningen och synar denna matchkombo genom att spela ett odds på den:

Handikapp – Inklusive förlängning och straffläggning Skellefteå AIK -1.5
Totalt antal mål – Inklusive förlängning och straffläggning Över 5.5

Vid spel på ovan matchkombo så är oddset för närvarande 1.98 @Unibet.

CHL tisdag 4 oktober 2022

Man kan inte bara annat än älska den här tisdagskvällen när vi blir bjudna på så sjukt många fantastiska hockeymöten i CHL. Vi kan lova att det blir sträcktittande på live streaming hos nämnda spelbolag en bit ovanför samtidigt som vi bettar på odds live under matcherna. Görspännande att se om både vi och de svenska hockeyklubbarna blir kvällens stora vinnare idag!

Dagens CHL-schema 4/10:
18:00 Aalborg – Luleå HF
18:00 Ilves – Stavanger
18:00 Jukurit – Sparta Prague
18:00 Katowice – Fehervar AV19
18:05 Rögle BK – Zurich
19:05 Färjestad BK – Krakow
19:45 Davos – Trinec
20:00 Belfast – Skellefteå AIK
20:20 Villach – Straubing Tigers
20:35 Grenoble – Frölunda HC

Starta och avsluta den här tisdagskvällen med hockey från Champions Hockey League, Men glöm inte att föröka hålla nerverna under kontroll!