Grenoble Frölunda live stream i CHL avslutar hockeytisdagen 4 oktober 2022. Mycket bättre sporttisdag 4/10 går inte att få! För inte mindre än 10 matcher i Champions Hockey League har vi nöjet att se, däribland 5 möten med svensk inblandning. Streama Brûleurs Grenoble – Frölunda HC live med matchstart kl. 20:35!

Grenoble Frölunda live stream 4/10

Det är verkligen inte fel att vara registrerad hos Unibet och Bet365 vilket är helt gratis att vara. Är du bara inloggad och har satt in minst en krona på oddskontot så kan man streama massor av sport i direktsändning så länge det finns en liten peng på oddskontot kvar. Så med andra ord, spela inte på odds för varenda krona du har inneståendes på spelkontot. Titta på Grenoble Frölunda live stream 4/10 och dessförinnan kan du ta för dig av några sköna pengabonusar:

 

Speltips Grenoble Frölunda 4 oktober

Vi tippar på att franska Grenoble är en munsbit för Frölunda, även om det är bortais som gäller. Förhoppningsvis får vi se ett smärre målkalas ikväll mellan Grenoble Frölunda 4 oktober. Och då tror vi svenskarna står för den större målproduktionen. Över 5,5 mål tippas till odds 1.57 @Unibet.

Dagens Champions Hockey League 4/10

Nu drar det igång, missa inte att streama all fartfylld hockey som väntar i CHL idag 4/10:

18:00
Aalborg Pirates– Luleå HF
Ilves – Stavanger
Jukurit – Sparta Prague
Katowice – Fehervar AV19
18:05
Rögle BK – ZSC Lions Zürich
19:05
Färjestad BK – Krakow
19:45
Davos – Trinec
20:00
Belfast – Skellefteå AIK
20:20
Villach – Straubing Tigers
20:35
Grenoble – Frölunda HC

Se gärna alla andra svenskmatcher idag innan du tar dig an kvällens sista möte mellan Brûleurs Grenoble och Frölunda HC.