NHL 15/10 med live stream och speltips lördag 15 oktober: Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks. Humöret är på topp inför hockeylördag 15/10 och vi siktar här in oss lite extra på matchen Flyers – Canucks som har nedsläpp klockan 22:00 svensk tid. Streama NHL live!

NHL 15/10 live stream

Lördag kväll och natt 15-16 oktober är späckad med NHL matcher. Allihop är möjliga att se på via NHL live stream hos Unibet och Bet365. 14 möten i kan vi titta på ifrån National Hockey League i ungefär 12 timmar under lördagens sista och söndagens första timmar.

19:00 Buffalo Sabres – Florida Panthers
22:00 Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks
i natt…
01:00
Boston Bruins – Arizona Coyotes
New Jersey Devils – Detroit Red Wings
Pittsburgh Penguins – Tampa Bay Lightning
Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators
Washington Capitals – Montreal Canadiens
01:30
New York Islanders – Anaheim Ducks
02:00
Dallas Stars – Nashville Predators
Minnesota Wild – Los Angeles Kings
St. Louis Blues – Columbus Blue Jackets
04:00
Edmonton Oilers – Calgary Flames
San Jose Sharks – Chicago Blackhawks
Seattle Kraken – Vegas Golden Knights

Titta på livesport hos bet365 eller unibet! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+

Speltips Flyers – Canucks 15 oktober

Det här är andra matchen för säsongen för både Philadelphia Flyers och Vancouver Canucks. Dagens bortalag Canucks avverkade sin premiärmatch häromnatten i en 5-3 förlust borta mot Edmonton Oilers. Det började ju så bra för Canucks mot Oilers med där det stod 0-2 endast 02:40 in i första perioden. Dessutom var det en svensk som inledde målskyttet i form av Elias Pettersson knappt 2 minuter in i matchen. Vancouver Canucks ledde till och med matchen med 0-3 innan Philadelphia Flyers fick på sig skridskorna och vände på matchen till seger.

Flyers hade en katastrofal avslutning på förra säsongen med nio förluster på elva matcher. Och den precis avlutade försäsongen gick inte bättre den med fem raka förluster innan NHL premiären igår natt mot New Jersey Devils. Men gissa om förvåningen var stor när Devils torskade mot Flyers med 5-2! Detta trots betydligt färre skott på mål för hemmalaget Flyers. Däremot tror vi inte att Flyers kan upprepa samma effektivitet två matcher i rad. Vår övertygelse är att Canucks tar hem alla poängen idag. Förhoppningsvis får vi se deras svenskar Oliver Ekman-Larsson, Nils Åman, Nils Höglander och Elias Pettersson prestera på topp denna lördagsafton.

Bortavinst tippas till odds 2.55 vilket går att i skrivande stund spela hos denna trio spelbolag: