Premier League är tillbaka! Julhelgen lider så sakteliga mot sitt slut och vi avrundar annandag jul måndag 26/12 med Boxing Day 2022 och sju Premier League matcher som löper från lunch till sena aftonskvällen. Speltips gånger två lämnar vi här inför matchstarterna i Aston Villa – Liverpool och Arsenal – West Ham.

Boxing Day 2022

Inte en enda fotboll har det sparkats på i Premier League sammanhang sedan 12-13 november. Med megastor spänning ser vi nu fram emot Boxing Day i fotbolls-VM’s efterdyningar.

13:30
Brentford – Tottenham
16:00
Crystal Palace – Fulham
Everton – Wolves
Leicester – Newcastle
Southampton – Brighton
18:30
Aston Villa – Liverpool
21:00
Arsenal – West Ham

Premier League tipsen 26/12

Makalös annandag jul väntar efter för årstiden ovanligt långt Premier League uppehåll. Ligafyran Liverpool inleder Boxing Day 2022 med match på bortaplan mot mittenlaget Brentford i Premier League 26/12. Sedan tar en fyrling matcher vid på eftermiddagen, däribland intressanta mötet Leicester – Newcastle. Därefter kommer vi till kvällningen med våra speltips inför de två avslutande Premier League matcherna.

Aston Villa – Liverpool i första Boxing Day tipset 18:30

Aston Villa hade en fantastisk avslutning inför VM-uppehållet med tre vinster på fyra matcher varav de två sista skalperna togs av Manchester United 3-1 hemma och Brighton 1-2 borta. Liverpool är högre upp i tabellen än Aston Villa. Men den nuvarande sjätteplatsen är man förstås inte nöjd med då den innebär missad plats i Europacupspel nästa säsong.

Aston Villas fina formkurva innan uppehållet, tillsammans med spel på hemaplan, gör det inte särskilt långsökt att tro på något mål från hemmalaget. Liverpool vet vi redan kapaciteten då de definitivt har en av ligans starkaste laguppställningar att ställa på benen. Även ett mål från deras sida känns trovärdigt.

Tipset Aston Villa – Liverpool: Båda lagen gör mål, odds 1.62 @ bet365.

Arsenal – West Ham i andra Boxing Day tipset 21:00

Ligaledare med fem poängs marginal och dessutom en match mindre spelad jämfört med flera av topplagen gör Arsenal till höstens stora utroppstecken i Premier League. West Ham har närapå överraskat lika mycket åt det andra hållet. En sextonde plats i tabellen och bara två poäng ifrån näst sista platsen imponerar inte inför Boxing Day mötet med Arsenal.

Tipset Arsenal – West Ham: Hemmaseger blir här vårt speltips, odds 1.52 Unibet.

 

Boxing Day bonusar att spela på odds med