Sport på juldagen 2022 är något sparsmakad med godbitar från Sverige men turkisk toppfotboll ifrån Süper Lig, NBA basket, samt amerikansk fotboll (NFL) är ändå några riktigt smarriga sportpraliner vi kan njuta av denna söndag 25 december. Bäst av allt, man kan streama varenda match gratis samt spela odds och livebetting på dem! Se det sportspäckade juldagsschemat längre ner i detta inlägg.

Sport juldagen 2022 live stream

Streama all juldagens sport 2022 direkt live på Bet365 och Unibet samt i varierat utbud från andra aktörer såsom Betsson, Betsafe och NordicBet. Kontotregistrering är gratis och abonnemang finns inte och kostar således ingenting. Däremot måste du vara inloggad och ha satt in någon enstaka krona på spelkontot för att kunna streama sport live kostnadsfritt. Höj spänningen och sportunderhållningen genom att spela odds och livebetting medans du tittar på matcherna i samma skärmfönster i mobilen, paddan eller datorn:

FOTBOLL: Süper Lig (Turkiet) 25/12

11:30 Adana Demirspor – Karagumruk
14:00 Gaziantep – Besiktas
14:00 Konyaspor – Alanyaspor
17:00 Galatasaray – Istanbulspor

BASKET: NBA 25/12

18:00 New York Knicks – Philadelphia 76ers
20:30 Dallas Mavericks – Los Angeles Lakers
23:00 Boston Celtics – Milwaukee Bucks
02:00 Golden State Warriors – Memphis Grizzlies
04:30 Denver Nuggets – Phoenix Suns

AMERIKANSK FOTBOLL: NFL 25/12

19:00 Miami Dolphins – Green Bay Packers
22:30 Los Angeles Rams – Denver Broncos

Speltips Los Angeles Rams – Denver Broncos

Båda lagen Los Angeles Rams och Denver Broncos befinner sig som nästjumbo i varsin konferenstabell inom den amerikanska fotbollens högsta division NFL. Dessutom har de inför juldagens kvällsmöte exakt lika stor vinstprocent 0.286. Men möjligen har Broncos hittat vinnarspåret då de vann senaste matchen mot Arizona Cardinals med 24-15. Vi satsar dagens spelpeng på ånyo en seger för gästerna till odds 1.66 Betsson.

Spana in det senaste ifrån amerikansk fotboll på NFL’s officiella hemsida.

Annandagens sporthöjdare