Nu gäller det, se på Sverige – Egypten live stream onsdag 25 januari när det nu vankas kvartsfinal i Handbolls-VM 2023. Igår blev det klart att Sverige får möta Egypten i det första finalsteget i VM-slutspelet. Danmark vann övertygande över egyptierna med 30-25 vilket var Egyptens första förlust under världsmästerskapet. Idag måste Sverige försöka göra om danskarnas bedrift. Streama Sverige – Egypten live med avkast kl. 20:30.

Sverige – Egypten live stream 25/1

Vi tar och glömmer infekterad Nato-ansökan, dyr elförbrukning, höjda livsmedelspriser, höga bolåneräntor och skyhög inflation för en liten stund. Istället gläds vi över att få se Sverige möta Egypten i den ena av dagens fyra kvartsfinaler i handbolls-VM 25/1.

Streama alla kvartsfinalerna live direkt på något av spelbolagen bet365 >>> och Unibet >>> om du saknar TV6 och Viaplay vill säga. Men även om du har dessa tv-kanaler kan det vara värt att streama Sverige – Egypten live på på bet365 eller unibet då de även erbjuder livebetting på odds under hela tiden matchen pågår.

Registrera dig enkelt och snabbt hos unibet och bet365, vilket är gratis, och ta i samband med detta din välkomstbonus för att börja strama all handboll helt fritt. Se här deras välkomstbonusar:

Handbolls-VM kvartsfinaler 25 januari 2023

18:00 Danmark – Ungern
18:00 Norge – Spanien
20:30 Frankrike – Tyskland
20:30 Sverige – Egypten

Speltips Sverige – Egypten 25 jan

Gastkramande handbollsmatcher brukar vi vara underbart vana vid när slutspelsmatcherna i handbolls-VM tar vid efter gruppspelsmatcherna. Hur många gånger har vi inte suttit och bitit på naglarna eller underläppen när Sverige spelar avgörande finalmatcher vare sig det handlar om kvartsfinal, semifinal eller VM-final. Idag 25 jan är det äntligen dags för en ny sådan där efterlängtad match i ett avgörande läge för det svenska herrlandslaget i handboll. På motståndarsidan står Egypten som senaste decenniet visat sig tillhöra den absoluta världstoppen många gånger om. Nu måste obesegrade Sverige som gruppetta i sin grupp vinna över grupptvåan Egypten som kom tvåa efter Danmark i sin grupp.

Svenskt massivt stöd väntar vi oss på läktaren i Tele2 Arena i Stockholm under lillördagsaftonen 25/1. Självklart tippar vi svensk seger över Egypten i VM-kvarten. Men för att öka på oddset lite för svensk vinst så spelar vi ett handikappspel -2,5 till oddset 1.63 @ Unibet >>>

Även Nottingham – Manchester United i den engelska Ligacupen (EFL Cup) går att streama live ikväll 25 januari 2023 med matchstart kl. 21:00 hos bet365 och Unibet. Och som om inte det vore nog så toppar vi moset med grädde i form av Real Madrid vs Atletico Madrid live stream free.

Som lite försnacks minns vi Sveriges senaste VM-guld i handboll för herrar ifrån 1999 efter finalvinst med uddamålet mot Ryssland: