Tippa odds på rätt vinnare eller bästa slutplacering mellan två skidåkare i Skid-VM skiathlon för herrar 30 km (15 km klassiskt + 15 km fristil). Startskottet går kl. 15:30, men sändningarna börjar 30 min innan på fredag 24 februari 2023. Nu hoppas vi på att framförallt William Poromaa och Calle Halfvarsson kan vara med och slåss om medaljerna.

Odds herrarnas skiathlon i VM 15+15km

Gu va vi älskar att spela på odds inför loppen i skid-VM. Igår kammade vi hem 2.20 gånger pengarna när Jonna Sundling infriade vårt vinnarspel som vi lade hos Unibet. Idag hoppas vi återigen på lite vinstpengar även om vi inte riktigt når upp till dubbla pengarna vid vinst på vårt spelval.

Här nedan ser du först oddsen för spel på vinnare samt oddsen för om en skidåkare tar medalj. Därefter hittar vi roliga spelodds på vem utav två åkare som kommer bäst till i loppet. Vi väljer här att spela på att svensken William Poromaa åker över mållinjen före norrmannen Sjur Röthe. Odds 1.72 @Unibet.

Var uppmärksam på att alla oddsen som anges här kan komma att ändras av spelbolagen.

odds vinnare skiathlon skidor

odds skiatlon placering

Skid-VM bonusar 2023:

Så fort du fått in bonuspengarna på spelkontot är det inte bara spel på skid-VM som du kan njuta av. Så länge du låter någon enstaka krona stå kvar på spelkontot så är det fritt fram att streama massvis med sport live!

Mer om: Skid-VM 2023 Live Stream, TV-tablå & Odds