Vi får inte nog, vi längtar efter ännu fler svenska VM-medaljer i längdskidåkning när vi på söndag 26 feb 2023 ger oss in i den fjärde VM dagen på skidor. Sprintstafetter står på VM-programmet där norska herrarna och svenska damerna är guldfavoriter på respektive sprintstafett.

Sprintstafetter söndag 26 februari i skid-VM 2023

Det blir Jonna Sundling och Emma Ribom på damisidan samt Calle Halfvarsson och Edvin Anger på herrsidan som kör i Sveriges lag i söndagens sprintstafetter.

Såhär dags avgörs sprintstafett-kvalen och finalerna:

11.30: Sprintstafett, damer och herrar, fristil, kval
13.30: Sprintstafett, damer och herrar, fristil, finaler
Sändningsstart i tv: 11.00

Sprintstafett tipset VM 2023

Norges herrar och Sveriges damer är så stora favoriter att vinna enligt spelbolagen så att ett spelodds på bara den ena av dem inte ger särskilt mycket tillbaka i pengar vid vinst. Se här oddsen (i skrivande stund) hos Unibet:

odds sprinstafetter skid-vm 2023 unibet

Men däremot höjs utdelningen till en tillfredsställande nivå om vi spelar en vinnarkombo på dem bägge två. Ett val som vi gör då förusättningarna för att ett sådant spel ska gå in ser väldigt fina ut. Kombinationsspel på norsk och svensk seger i respektive final är inlämnat på Unibet här >>

Men en liten varning vill vi dock utfärda eftersom just sprintlopp ofta är förenat med incidenter. Det räcker med ett ihopslag och fall på ett av favoritlagen för att de ska hamna utanför guldstriden.

kombinationsspel sprintstafetter vm 2023

Streama NHL live ikväll söndag 26 feb

Alla matcher sänds direkt via live stream på både Unibet och Bet365.

19:00 Buffalo Sabres – Washington Capitals
20:00 Minnesota Wild – Columbus Blue Jackets
21:30 Winnipeg Jets – New York Islanders
23:00 New York Rangers – Los Angeles Kings

Spela odds på skid-VM och NHL hockey med gratispengar, se spelbolagens insättningsbonusar du får av dem när du själv gör en insättning på spelkontot: