VM skidor torsdag 2 mars 2023: VM i längdskidåkning med damernas stafett 4×5 km står på programmet 2/3 med start kl. 12:30.

För Sverige åker Emma Ribom, Ebba Andersson, Frida Karlsson och Maja Dahlqvist. Återigen jagar svenskorna guld i spåren, men vi får akta oss för största utmanaren Norge som också ställer upp med en stark laguppställning; Tiril Udnes Weng, Astrid Öyre Slind, Ingvild Flugstad Östberg och Anne Kjersti Kalvå. Även Tyskland, USA och Finland räknar vi in i medaljstriden. Hualigen så spännande det här blir!

VM-stafett damer 4×5 km odds

Oddsen hos spelbolagen gör gällande att Sverige får favoritskapet på sig med lägst odds som vinnare. Men hoten mot ett svenskt guld saknas inte. Norskorna söker febrilt efter en framgång i längdskid-VM och kommer göra allt i deras makt för att sno guldet från svenskorna. Såhär ser oddsen ut hos Unibet för vinnare samt att hamna på pallen denna torsdag 2 mars:

odds skid-vm stafett damer 2 mars 2023

Tipsen VM längdskidor 2 mars 2023

Det vore nästan konstigt om vi inte tippar Sverige som vinnare i damstafetten på VM i längdskidor. Sverige är ju som sagt favorittippade i dagens VM-skidstafett. Så självklart tippar vi svenskt guld till odds 1.45. Dock nöjer vi oss inte där. Vi ser även en framgångsmöjlighet för Finland och spelar också på att de finska damerna tar medalj idag till odds 2.75.

Oddsen är korrekta vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Spela på längdåknings-VM 2023 med bonusar

Kolla in Sveriges säkraste spelbonusar och ha roligt med extra bonusspel:

Heja Sverige, friskt humör, det är det som susen gör!