Skid-VM 2023 lider dessvärre mot sitt slut, men vi avslutar gärna på topp. Låt oss för guds skull få uppleva ännu ett minnesvärt guldfirande när nu damernas allra sista lopp, 30 km i klassisk stil, avrundar mästerskapet på damsidan. Vi hoppas på gruvlig revansch för de svenska tjejerna efter den tunga guldmissen på damstafetten i torsdags. Norskorna firade då guldet före tyskorna på silverplats och svenskorna på bronsplats.

30 km damer tipset 4/3

Frida Karlsson och Ebba Andersson är våra främsta guldkandidater på 30 km klassiskt. Känslan är att vi har störst chans till att få pryda löpsedlarna i helgen med en viss Guld-Ebba. Hur som helst tippar vi Ebba Andersson som vinnare i skidloppet till odds 3.25 @Unibet.

Bonuspengar skid-VM 4-5 mars

Ta för er ordentligt av alla bonuspengar som erbjuds för tillfället!

 

Fotbollslördag 4 Mars 2023 Live Stream & Speltips