Stryktipset vecka 11 bjuder på 5 matcher från Premier League och även Manchester City – Burnley i FA-cupen. Veckans stryktipsomgång ser helt klart intressant ut så häng med på vårt stryktipsförslag där vi analyserar utvalda matcher.

Stryktipsförslag baserat på R-3-3-24

Den här veckan kör vi ett reducerat system som heter R-3-3-24. Det bygger på 3 helgarderingar och 3 halvgarderingar med 12 rättsgaranti för 24 kronor. Det innebär att om det är 13 rätt på stryktipssystemet nedan så är det minst 12 rätt på en utskriven rad. Vi får mer garderingar med ett reducerat system än om vi kört ett matematiskt. Veckans stryktips ser onekligen hemmabetonat ut när vi analyserar kupongen. Alla matcher i Premier League tror vi på hemmaseger förutom mötet mellan Southampton – Tottenham. Även Mancester City – Burnley borde sluta i hemmafavör där man kommit fram till kvartsfinal i FA-cupen. En match som ni för övrigt kan se via live streaming. Vi väljer att nyttja de flesta av våra garderingar i slutet på stryktipskupongen.

Match 1. Chelsea – Everton (1)

Chelsea har börjat hitta formen efter en tuff period med avsaknad av vinster. Nu ser skadeläget ljusare ut och laget har 3 raka segrar. Everton har gått något bättre sedan Sean Dyche tog över som tränare efter Lampard. Men det är framförallt på hemmaplan som man tagit sina segrar. I bortaspelet har det sett tuffare ut och vi tror inte man får med sig några poäng på Stamford Bridge. Etta!

Match 2. Southampton – Tottenham (X2)

Två lag som letar efter formen. Man blandar och ger helt enkelt och vi var nära att ta med ettan på kupongen. Southampton kan vara bra i sina bästa stunder och har alltid ett farligt anfallsvapen med Ward-Prowse frisparkar. Tottenham har 4 raka förluster i bortaspelet. Southampton ligger sist men har bara 3 poäng upp till Everton på en 15:e plats. En seger skulle således skicka upp laget flera placeringar i tabellen. Mot United lyckades man inte vinna senast trots 1 man mer i nästan 70 minuter. Vårt tips X2!

Match 3. Brentford – Leicester (1)

Pontus Janssons Brentford går som tåget och som man gjort det den här säsongen. Vid seger kan man gå upp på en 6:e plats i tabellen, endast 4 poäng bakom Tottenham som innehar fjärdeplatsen och Champions League spel nästa säsong. Hemma har man 9 raka matcher utan förlust i Premier League. Man har alltså inte förlorat hemma i ligan sedan den 18 September 2022. Det räcker för oss mot ett formlöst Leicester. Vi spikar ettan!

bet365 live streaming sport

Match 4. Wolverhampton Leeds (1)

Wolverhampton blandar och ger. Hemma har man ändå gjort det bra men förlust här och man blir indragna i bottenstriden. Leeds tillhör tyvärr ett av ligans sämsta bortagäng. Endast en seger den här säsongen, 3 oavgjorda och 9 förluster. Vi tror att Wolverhampton vinner det här spända mötet och gör ett lite ryck i tabellen där man hänger av Leeds och undviker dras in i bottenstriden. Etta!

Match 5. Aston Villa – Bournemouth (1)

Aston Villa har 3 raka matcher utan förlust i ligan. Hemma på Villa Park är man bra och ska kunna vinna över Bournemouth. Bournemouth gjorde det riktigt bra mot Liverpool senast och vann med 1-0 hemma. I bortaspelet har man mer att önska med endast 2 segrar den här säsongen i bagaget. Man har en del skadebekymmer där bland annat Smith, Tavernier, Traore och Zabarnyi saknas. Vi spikar ettan men den borde garderas tidigt för er som har streck över på kupongen.

Match 6. Manchester City – Burnley (1)

FA-cupen och kvartsfinal väntar för Manchester City. Laget brukar gå långt i cupen men faktum är att man endast vunnit FA-cupen 1 gång de senaste10 åren. Burnley borde man vinna över även om laget inte ska underskattas. Burnley toppar just nu The Championsship med god marginal och kommer garanterat spela i Premier League nästa säsong. Men visst ska väl City klara av detta? Vi spikar ettan!

Här följer stryktipsförslaget vecka 11 i sin helhet. Kommentar gärna om ni har egna funderingar kring veckans stryktipskupong. Vilka skrällar plockar ni ut på er kupong?