Champions League tips inför Napoli – AC Milan 18 april 2023: AC Milan åker till Neapel för att spela returmatchen mot Napoli i Champions Leagues kvartsfinal efter att ha vunnit den första matchen med 1-0 hemma. Milan har inte nått semifinalen i turneringen sedan de vann hela tävlingen 2006/2007. Napoli, som är regerande Serie A-mästare, kommer att försöka vända underläget hemma inför sina fans efter att ha förlorat med uddamålet i den första matchen.

Speltips Napoli – Milan 18/4

Milan spelarna är förstås medvetna om att det kommer att bli tufft att spela borta på San Paolo-stadion, men deras storseger över Napoli här den 2 april (i ligan) ger dem självförtroende inför matchen. Spelbolagen har Napoli som favoriter att vinna matchen men Ismael Bennacer stod för det avgörande målet för Milan i den första matchen och Rossoneris tränare Stefano Pioli har en stark trupp att välja från. Det blev 13 hörnor i första mötet och vi tror på att ungefär lika många slås i returmatchen.

Över 10 hörmor spelas till odds 2.10 @ Bet365 >>.

Oddsen är korrekta vid tidpunkten för publicering men kan komma att bli ändrade.

Dagens andrarundor i Champions League kvartsfinalerna:
21:00 Chelsea – Real Madrid
21:00 Napoli – Milan

Champions League bonusar 18 april

Registrera konton nedan snabbt, enkelt och gratis samt ta dina bonusar och börja streama sport live plus livebetting.