Mycket gött att spela på i sportväg finns denna måndag 17 april 2023. Men vi väljer att lägga störst fokus på det sydliga allsvenska mötet IFK Göteborg – Malmö FF som har matchstart kl. 19:10. Dock tänker vi inte låta bli att lägga ett par spel till den här måndagen då det sannerligen inte saknas spelobjekt av dignitet. Finalmatch 2 i SHL, Leeds mot Liverpool i Premier League och Fiorentinas möte med Atalanta förgyller vår sportmåndag.

Hockeymåndag 17/4

SHL final:
19:30 Skellefteå AIK – Växjö Lakers

Fotbollsmåndag 17/4

Allsvenskan:
19:00 Varbergs BoIS – IK Sirius
19:10 IFK Göteborg – Malmö FF

Premier League:
21:00 Leeds – Liverpool

Serie A:
20:45 Fiorentina – Atalanta
Streama Serie A fotboll live direkt på Unibet och Bet365

La Liga:
21:00 Celta Vigo – Mallorca
Streama La Liga fotboll live direkt på Unibet och Bet365

Speltipset Göteborg – Malmö 17/4

IFK Göteborg har fått en katastrofal inledning på den allsvenska säsongen med två raka förluster mot på förhand inte alltför tufft motstånd. Malmö FF däremot har rakat hem maximala 6 poäng hittills, men man har dock inte övertygat på något extraordinärt sätt. Idel uddamålsvinster mot såväl Kalmar FF som Brommapojkarna. Vi tror på en stenhård kamp mellan IFK Göteborg och Malmö FF idag och tippar under 2,5 mål i matchen med odds 1.98 @ Unibet.

Dagens hetaste spelbonusar 17 april

Registrera konton nedan snabbt, enkelt och gratis samt ta dina bonusar och börja streama sport live plus livebetting.

 

Champions League tipset 18/4 Napoli – Milan