Endast två Premier League matcher gästar kupongen för Stryktipset vecka 17. Vi fortsätter att tippa ett reducerat systemspel med många garderingar.

R-4-7-144 (11)

Systemspelet denna vecka får bli R-4-7-144 som innebär att vi tar ut 4 helgarderingar och 7 halvgarderingar på kupongen. 2 säkra matcher synas och får vi 13 rätt på ramen nedan så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Vår rekommendation är att använda reducerade systemspel som minst ger 11 rätts garanti. De systemspel som ger 10 rätts garanti brukar vara allt för svåra att få 13 rätt på även om man sätter alla matcher. Procenten för att det ska stämma in är inte stora. De bästa r-systemen är så klart de som ger 12 rätts garanti men de kostar desto mer.

Två säkra matcher

Systemspelet idag kostar oss 144 kronor och vi har tagit ut 2 säkra matcher. Brentford tar emot Nottingham hemma på Gtech Community Stadium och där brukar man vara svårslagna. Nu kommer man stärkta efter segern mot Chelsea senast och kan man vara lika kompakta i forsvaret som man var på Stamford Bridge så bör man vinna över Nottingham Forest. Forest har inte haft någon vidare bra statistik i bortapspelet den här säsongen och ligger illa till i Premier League tabellen. 1 vinst, 3 oavgjorda och 12 förluster har det blivit på bortamark. Trots segern hemma mot Brighton senast så tror vi att man får svårt här. Brentford kommer nog inte nå Europaspel men har gjort en ritktigt bra säsong. Vi spikar ettan!

Sunderland får bli vår andra spik på kupongen. Laget har fin form och har klättrat i tabellen. Nu har man en play off plats till Premier League i egna händer men då måste man vinna här. Watford har inget att spela för och bortastatistiken är inget vidare. Vi tror att det kan bli stora siffror i det här mötet om Sunderland får hål tidigt på Watford. Ettan känns mycket bra på kupongen även om den är högt streckad.

Skrällarna på Stryktipset

Skrällarna hittar vi i match 2 och 3. Wolverhampton är på gång och ska inte underskattas. Wolves har 3 vinster på de 4 senaste. Brighton förlorade oväntat mot Nottingham Forest hemma senast efter en slätstruken insats. Tvåan känns som att den måste få finnas med på kupongen. Samma sak så är Coventry favoriter hemma mot Birmingham. Birmingham har inget direkt att spela för men det är derby och här kommer man inte vika ner sig i första taget. Pressen är helt klart på Coventry och vi tror att man kan få en tuff resa till att ta 3 poäng. Vi helgarderar!

Stryktipsförslag v 17 2023

Utanför tipset hittar vi idag Crystal Palace – West Ham som har tidig matchstart 13:30. Observera att Roma – Milan startar 18:00 och blir väldigt intressant att följa om man står på 12 rätt inför den.

Lycka till med era streck, mot miljonerna!