Tipset 14/6: Det är dags för semifinaler i Nations League Playoff och först ut den här veckan är mötet Nederländerna – Kroatien onsdag 14 juni 2023. På torsdag 15 juni spelar Spanien mot Italien i den andra semifinalen.

TV6 och Viaplay sänder Nederländerna – Kroatien med matchstart kl. 20:45.

Tipset 14/6 Nederländerna – Kroatien

Två grymt starka fotbollsnationer drabbar samman denna tisdagsafton 14/6. Nederländerna har endast förlorat två av deras senaste 22 landskamper, inräknat EM, VM och vänskapsmatcher. Kroatien till och med överträffar denna bedrift. På de senaste 25 landskamperna har Kroatien bara förlorat två av dem. Bland annat förlorade Kroatien mot Argentina i VM-semifinalen i december. Argentina som sedermera blev världsmästare slog även ut Nederländerna i VM-kvartsfinalen.

Båda lagen gör mål tippas @1.94 hos Unibet här >>.