Speltips 15/6 inför Nations League Playoff semifinalen Spanien – Italien. Två av världens absolut största fotbollsnationer gör upp om en finalplats i UEFA Nations League 2023 under torsdagskvällen 15 juni. Matchstart i Spanien – Italien sker kl. 20:45 och finns att se på TV6 och Viaplay.

Speltips Spanien – Italien UNL 15/6

Egentligen behöver inte varken Spanien eller Italien någon närmare presentation för den fotbollsintresserade personen. Men något så ovanligt som tre förluster på fyra landskamper från Spanjorernas sida får till och med oss fotbollsnördar att höja lite på ögonbrynen. Senast i mars blev det en 2-0 förlust mot Skottland i EM-kvalet. Dock är Italienarna inte så väldans mycket bättre ärligt talat. Med två förluster på de tre senaste kamperna gör att det otroligt nog blir en match mellan två fotbollsgiganter utan särskilt starkt självförtroende. Osäkerheten gör att vi tror på strategin – säkerheten först – från bägge sidor. Därav tippar vi på en målsnål tillställning, under totalt 2,5 mål @1.60 hos Unibet.

Fotbollsbonusar juni 2023

Läs också: Tipset 14/6: Nederländerna – Kroatien Nations League Playoff