Portugal tar emot Bosnien Hercegovina hemma på ”ljusets stadium” som både är Benficas och Portugals landslags hemmaarena vid fotbollsmatcher. Många matcher spelas i dagens EM-kval och vi hittar ett överspel bland våra rekar som vi tror på.

Portugal – Bosnien Hercegovina speltips

Portgual har inlett EM-kvalet strålande och ser ut att få en enkel resa mot fotbolls EM. Man har visserligen mött Luxemburg och Lichtenstein inledningsvis och på så sätt inte stött på något svårare motstånd. Nu väntar Bosnien Hercegovina som får ses som utmanaren till Slovakien om andra platsen i gruppen. Så klart ingen given uppgift för hemmanationen men visst ska man ta 3 poäng. Allt annat vore en rejäl skräll!

Senast mot Luxemburg så startade man med Ronaldo och Joao Felix på topp. Ronaldo gjort 2 mål och Felix 1 i den matchen. Även citys Bernardo Silva nätade. Hela laget är fyllt av världsstjärnor där Fernandez från United finns med på mitten. Dalot och Diaz i backlinjen är stabila på sina positioner och det ska bli väldigt intressant att se hur långt det här laget går i EM. När det gäller speltips så landar vi i ett överspel mot Bosnien. Vi tror att hemmanationen vinner den här matchen enkelt och att man gör det med minst två mål.

Portugal vinner över Bosninen Hercegovina med minst två mål till oddset 1.47 @Unibet. Portgual – Bosninen Hercegovina har matchstart 20:45 och visas av tv kanalen Viasat Fotboll och Viaplay.

Kolla in fler spelalternativ och EM-kval odds lördag 17 juni.

Fotbolls-EM 2024 i Tyskland