Kroatien – Spanien spelar Nations League Playoff final i Liga A söndag 18 juni 2023. De Kuip fotbollsstadion i Rotterdam, Nederländerna står värd för finalskådespelet. Se finalen på Viaplay och tippa odds samt livebetting på Unibet här >>.

15:00 Nederländerna – Italien (Bronsmatch)
20:45 Kroatien – Spanien (Final)

Kroatien – Spanien UNL tipset 18/6

Både Kroatien och Spanien är värda dagens finalavgörande i Nations League fotbollen. Kroaterna besegrade Nederländerna efter en dramatisk avslutning som gick till förlängning. Men väl i förlängningen var Kroatien urstarka och gjorde 2 mål som tog dem vidare till final med sammanlagt 4-2. Spanjorerna vann över Italien i en lika spännande semifinal. Avgörande 2-1 målet sköts in av rutinerade anfallaren Joselu i den 88:e matchminuten.

Hur dagens final ska sluta vet ingen, men spanjorerna är ganska stora favoriter att vinna enligt spelbolagen. Med tanke på att båda semifinalerna slutade med att bägge lagen gjorde mål så tänker vi att det även kommer ske idag. BLGM tippas inför Kroatien – Spanien i Nations League Playoff final 2023 med odds 1,96 @ Unibet här >>.

Sköna extra bonuspengar som erbjuds inför bronsmatch och final att spela på odds med:

Spela på liveodds under matcherna i UEFA Nations League med extra bonuspengar som du fåpr av spelbolagen när du registrerar dig för ett spelkonto, vilket är gratis att göra.