Nederländerna mot Italien i matchen om 3:e pris i Uefa Nations League spelas idag med start klockan 15:00. Finalen mellan Kroatien och Spanien har matchstart 20:45.

Nederländerna – Italien speltips

Nederländerna spelar en rolig anfallsrik fotboll men räckte inte till mot Kroatien i semifinalen. Nu väntar nytt svårt motstånd i Italien som förlorade med nöd och näppe mot Spanien med 2-1. Holland som är starka offensivt såg ut att ha en del problem försvarsmässigt mot Kroatien där man släppte in 4 mål. Vi tror att man försöker hålla tätt bakåt nu och det i kombination med att Italien är erkända att ha en stark defensiv så tror vi på en målsnål tillställning.

Vårt speltips blir således ett underspel mellan Nederländerna och Italien där under 2.5 mål i matchen rekas till oddset 2.25 @Unibet. Matchen ser ni via Viaplay!

Sköna extra bonuspengar som erbjuds inför bronsmatch och final att spela på odds med:

Spela på liveodds under matcherna i UEFA Nations League med extra bonuspengar som du fåpr av spelbolagen när du registrerar dig för ett spelkonto, vilket är gratis att göra. Lycka till med era spel och dela gärna med er av kommentarer om hur Uefa Nations league matcherna slutar!

Nations League speltips