Lördag 1 juli 2023 bjussar oss på ett häftigt Stockholmsderby mellan Brommapojkarna och AIK. Efter tre veckors uppehåll i Allsvenskan så är det äntligen dags för Sveriges bästa fotboll att återigen underhålla oss. Tre allsvenska matcher står på lördagsprogrammet 1/7:

15:00 Brommapojkarna – AIK
15:00 Degerfors IF – IFK Värnamo
17:30 Malmö FF – IK Sirius

Speltips 1/7 Brommapojkarna – AIK

Lördagseftermiddagen kommer främst bestå av livebetting för vår egen del men vi kommer självklart inte utesluta ett par spel inför dagens tre matchstarter. Ett av våra spel inför Brommapojkarna – AIK får helt enkelt utgöra dagens speltips 1/7.

Det är naturligtvis lite lurigare att förutse ett matchscenario efter tre veckors uppehåll. Men vi måste ändå anta att lagens spel och form som var under våren någorlunda gäller än. Brommapojkarna tappade en fjärdeplats till den nuvarande sjätteplatsen precis innan uppehållet. Detta efter två förluster på deras tre senaste matcher, mot IK Sirius 1-2 hemma och Hammarby IF 2-1 borta.

AIK däremot jagar febrilt fler poäng för att försöka ta sig upp ur bottenträsket och nästjumbo-placeringen man innehar för tillfället. Bara sju inspelade poäng under säsongen hittills är långt under alla förväntningar. För deras skull får man bara hoppas att juni-uppehållet gjort dem gott. Dock tror vi att Brommapojkarna som har Europas flest antal aktiva idrottare och ledare i en fotbollsförening kommer visa sina hemmafans att de är bättre än lokalkonkurrenten. Hemmavinst blir dagens tips till finfina oddset 2.95 hos UNIBET HÄR >>

Sommarens soligaste spelbonusar

Ta för dig av så många somriga spelbonusar du vill, ingen kan stoppa dig! Men tänk på att bara spela för skojs skull.

Läs även: Fotbolls-VM 2023 Damer TV, Live Stream & Spelschema