Elfsborg tar emot Hammarby hemma på Borås Arena och vi har speltipset klart för oss. Vi tror stenhårt på hemmalaget!

Elfsborg – Hammarby speltips

Elfsborg är tunga, fysiskt starka och otroligt svåra att möta just nu. 1 förlust på 12 spelade matcher gör att man är med och slåss om guldet den här säsongen. Nu kommer Hammarby på besök som haft det otroligt svårt i bortaspelet under våren. 0 Vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster har det blivit. Hammarby har endast mäktat med 6 mål framåt på bortamark och släppt in 14! Statistiken talar väldigt mycket för Elfsborg och vi tror att man kommer vinna det här mötet tämligen enkelt. Sett över 90 minuter kommer förmodligen inte Hammarby orka stå emot Elfsborgs fysik och man kommer förmodligen släppa in ett par bollar.

Oddset på hemmaseger är endast 1.66 @Unibet men det känns för lågt för att vi ska hitta något spelvärde i det. Att Elfsborg kommer vinna den här matchen tror vi på men frågan är hur stora siffrorna kommer bli. Vårt speltips blir att Elfsborg vinner matchen och gör det med minst 2 måls marginal. Så vi är inne på ett handicap spel där oddset är lite högre än en rak etta på hemmalaget.

IF Elfsborg vinner över Hammarby IF och man gör det med minst 2 måls marginal synas till 2.63 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

Fina oddsbonusar att sätta tänderna i under sommaren!

Nedan har vi listat ett antal oddsbonusar som du kan ta del av. Som du kan se så är det lite olika erbjudanden som spelbolagen erbjuder.

Missa inte sommarens stora sportevent: Fotbolls-VM 2023 Damer TV, Live Stream & Spelschema

Elfsborg – Hammarby har matchstart 19:00 och du ser den på C More eller Discovery +.

Allsvenskan speltips