Härliga herrsemifinaler väntar i Wimbledon 2023 på fredag 14 juli. De tre bäst rankade tennisspelarna i världen, ettan Carlos Alcaraz (Spanien), tvåan Novak Djokovic (Serbien) och trean Daniil Medvedev (Ryssland) är fortfarande med i leken och ackompanjeras av formstarka åttonderankade Jannik Sinner (Italien). Dubbeln inför semifinalerna med utgång ifrån varsitt spel i bägge matcherna är inlämnad!

Wimbledon semifinaler 2023-07-14

14:30 Jannik Sinner (Italien) – Novak Djokovic (Serbien)
16:30 Carlos Alcaraz (Spanien) – Daniil Medvedev (Ryssland)

Speldubbeln Wimbledon 14 juli 2023

Inte många räknar med annat än att vi får se Novak Djokovic i årets Wimbledon final 2023. 21-årige italienaren Jannik Sinner är visserligen världsåttan som hela tiden blir bättre och bättre. Men med Djokovics superba form och sagolikt effektiva tennisspel går det nog inte mycket att göra något åt. Djokovic vinner relativt komfortabelt!

Världsettan Carlos Alcaraz får det däremot desto tuffare mot ryske världstrean Daniil Medvedev. Dock har den betydligt mer erfarne 27-årige Medvedev gång på gång visat att han ofta inte pallar trycket när det börjar närma sig de viktigaste matcherna i stora Grand Slam turneringar, förutom då i finalvinsten i US Open 2021. Alcaraz tar högst troligen den andra finalplatsen.

Dubbeltipset @ 2.72

Under 36,5 games @ 1.94 tippar vi inför mötet Jannik Sinner – Novak Djokovic i kombination med seger för Carlos Alcaraz mot Daniil Medvedev @ 1.40. Totalt blir det ett dubbelodds @ 2.72 inlämnat hos UNIBET HÄR >>

Oddsen är korrekta vid tidpunkten för publicering men kan komma att bli ändrade.

 

Fotbolls-VM 2023 Damer TV, Live Stream & Spelschema