Schweiz – Norge står på VM-programmet i dam-VM 2023 tisdag 25 juli och dagens fotbollstips tar avstamp utifrån deras tidigare så jämna inbördes möten.

Inför Schweiz – Norge i VM 25 juli 2023

Damfotbollsmatcherna mellan Schweiz och Norge har alltid varit spännande och intensiva drabbningar. Dessa två fotbollsnationer har mötts ett antal gånger, och varje gång har matcherna bjudit på både dramatik och passion. Låt oss ta en närmare titt på några av deras mest minnesvärda möten:

10 april 2017: I denna vänskapsmatch stod Norge som hemmalag mot Schweiz. Det var en jämn och välspelad match där båda lagen kämpade hårt för segern. Norge lyckades slutligen ta hem segern med 2-1, vilket innebar att de fick hyllningar från sina fans för sina imponerande prestationer på planen.

Den 9 mars 2016 – OS (Olympiska Spelen): Den här gången möttes de två lagen på den olympiska arenan, och det var en match som skulle gå till historien. Schweiz visade sin styrka och beslutsamhet när de vände matchen till sin fördel och vann med resultatet 2-1 och därmed tog de en viktig seger i den prestigefyllda turneringen.

9 mars 2015 – Algarve Cup: I detta möte ställdes de båda lagen mot varandra i den ansedda Algarve Cup. Matchen slutade oavgjort, 2-2, vilket speglar den höga kvaliteten på spelet från båda sidor. Både Norge och Schweiz visade prov på sina tekniska färdigheter och kämpade hårt för att ta hem segern.

6 april 2013 – Träningsmatch: Schweiz var starka och dominerade matchen, vilket ledde till en imponerande 3-1-seger över Norge. Detta resultat visade på Schweiz överlägsenhet under matchen och deras förmåga att hantera motståndet på ett effektivt sätt.

Schweiz – Norge VM-tipset 25/7

Vi konstaterar att matcherna mellan Schweiz och Norge i damfotboll historiskt sett brukar bjuda på en fantastisk uppvisning av talang, engagemang och passion för spelet. Båda lagen visar ofta prov på imponerande färdigheter och styrka, och deras möten på planen har alltid varit något att se fram emot för fotbollsälskare världen över. Vi är övertygade om att dagens VM-möte säkerligen kommer att fortsätta att ge oss ytterligare en spännande och minnesvärd stund ifrån fotbollsplanen. Och definitivt en jämn sådan!

VM-tipset 25 juli 2023: Båda lagen gör mål @ 1.86 hos Unibet här >>>.

Spela odds och livebetting under matchen på Unibet vilket gör matchen ännu roligare och mer spännande!

Fotbolls-VM 2023 Damer TV, Live Stream & Spelschema