Spännande möte att vänta när England möter Danmark i VM för damer 28/7. Matchen startar 10:30 svensk tid. Båda lagen vann sina inledande matcher med 1-0 mot Haiti respektive Kina.

England – Danmark speltips

England – Danmark i den andra omgången av VM i grupp Grupp D. Eftersom lagen vann den inledanden omgången så skulle ett oavgjort resultat gynna både England och Danmark. Normalt sett är det två offensivt lagda lag som drabbar samman på Sydney Football Stadium. Vi tror här på en försiktig inledning av matchen då man är rädda om den poängen som man har. Men båda lagen kan som sagt spela bra offensiv fotboll och brukar kunna göra det bra sista tredjedelen av plan.

Både England och Danmark startade i en 4-3-3 formation i den första omgången och vi tror att man kommer fortsätta på den inslagna vägen. Lagen kommer garanterat att ta ut varandra spelmässigt och vi tror kanske inte på någon målfest. Ett underspel är därför att vänta.

Under 2.5 mål i matchen synas till oddset 1.55 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

Spela odds och livebetting under matchen på Unibet vilket gör matchen ännu roligare och mer spännande!

Fotbolls-VM 2023 Damer TV, Live Stream & Spelschema