Liverpool – Bayern München live stream är en av lillördagens tyra stora höjdpunkter i fotbollsväg 2 augusti 2023 enligt oss. De tre andra är träningsmötena Milan – Barcelona och Arsenal – AS Monaco som också finns att streama live, samt förstås Sverige mot Argentina i dam-VM.

Streama Milan – Barcelona kl. 05:00, Liverpool – Bayern München kl. 13:30 och Arsenal – Monaco kl. 19:00 live direkt på Unibet här >>.

Som extra grädde på moset kan du även streama nattens träningsmöten Juventus – Real Madrid 01:30
och Dortmund – Chelsea 02:30. Såklart även dessa matcher direkt på Unibet här >>.

Liverpool – Bayern München live stream 2/8

Försäsongen rullar vidare och närmar sig nu sitt slut innan fotbollssäsongen 2023-2024 drar igång med full kraft om någon vecka. Liverpool spelar ett viktigt genrep mot Bayern München under onsdagen 2/8 och avslutar träningsmatchandet mot Darmstadt den 7:e. Sedan inleder Liverpool Premier League säsongen med jättemötet mot Chelsea 13 augusti. Senast träningsmatchade Liverpool mot Leicester City och vann med förkrossande 4-0, se höjdpunkterna ifrån den matchen längre ner.

Bayern har ett liknande tidsschema och möter efter Liverpool Monaco innan premiäromgången i Bundesliga mot RB Leipzig står för dörren den 12 augusti. Därför har onsdagens match mellan Liverpool – Bayern München stor betydelse för både tränarna Jürgen Klopp och Thomas Tuchel och spelarna själva. Det här är spelarnas sista chans att visa framfötterna och bevisa att man vill ta en startplats framöver.

Se nyförvärven och alla etablerade stjärnor genom att streama Liverpool – Bayern München live direkt på Unibet här >>.

För att se på live stream hos Unibet behöver du bara registrera ett kostnadsfritt konto och ta din välkomstbonus på 100 kr gratisspel på odds som du får i samband med din första insättning på 100 kr. Du har då 200 kr att spela för samt tillgång till live streaming för all framtid så länge det finns en krona kvar på spelkontot.

Till Unibet här >>.

Kolla här in Unibets odds- och live streaming utbud för kommande dagens och nattens träningsmatcher i fotboll:

live stream odds unibet 2aug

Speltips Liverpool – Bayern München 2 augusti 2023

Vi har sagt det ett flertal gånger tidigare, det är alltid svårt att förutse en matchbild när det gäller en träningsmatch. Men den här träningsmatchen är dock lite annorlunda då vi förväntar oss att bägge tränarna vill förbereda sig ordentligt inför den annalkande säsongsstarten genom att spela ihop sin förmodade startelva. Därför blir det extra intressant att se hur lagen formerar sig i det här mötet. Samtidigt räknar vi med lite mer intensitet i spelväg från båda håll än i tidigare träningsmatcher. Vi vet att deras offensiver är av högsta kaliber, men så också deras backformationer. Vi testar spel på att Liverpool vinner åtminstone en halvlek till odds 1.65 @ Unibet.

Här är som tidigare utlovat höjdpunkterna ifrån Liverpools senaaste träningsmöte med Leicester City 30/7: