Klockan 09:00 på onsdagsmorgonen 2 augusti spelar Sverige sin sista gruppspelsmatch mot Argentina i dam-VM 2023. Se VM-mötet på TV6 och Viaplay. Bäst odds- och livebetting upplevelse tycker vi Unibet erjuder.

Sverige – Argentina odds & speltips 2/8

Med mycket stor sannolikhet vinner Sverige sin grupp i dam-VM 2023. Efter två raka vinster mot Sydafrika 2-1 och Italien 5-0 så ska det till en närapå mirakulös upplösning av de två sista gruppspelsmatcherna Sverige – Argentina och Sydafrika – Italien där det sistnämnda laget har en mikroskopisk chans att går förbi svenskorna i tabelltoppen på målskillnad. Men det ser vi som sagt inte som särskilt sannolikt. Då måste Sverige falla igenom totalt mot Argentina samtidigt som Italien vinner stort över Sydafrika. Tråkigt nog kommer Sverige i så fall få möta USA redan i den kommande åttondelsfinalen. Å andra sidan kanske inte det andra alternativet Nederländerna är bra det heller. Bara konstatera att Sverige tyvärr inte får någon lätt väg till ett eventuellt VM-guld.

Sverige kommer säkert vila några av sina bästa spelare då slutspelsavancemanget redan är ett faktum. Trots att spelbolagen säkert tagit med detta i beräkningarna så är svenskorna rejäla favoriter att vinna över Argentina. Men med tanke på att Sverige troligtvis vilar några ordinarie startspelare så ökar chansen att motståndarna gör ett eller annat mål. Och att även Sverige gör minst ett mål är vi rätt övertygade om. Därav föranleder det vårt speltips inför avspark att båda lagen gör mål till odds 1.94 @ Unibet.

Sverige - Argentina odds

Missa inte att du kan streama massor av sport, inklusive fotboll direkt på Unibet, se här till exempel kommande träningsmatcher:

odds träningsmatcher 2-3 aug 2023

Läs också: