Ikväll är det returmöten i Champions League där vi bland annat har ett bra utgångsläge för BK Häcken som fick med sig 0-0 mot isländska Klaksvik. Returerna spelas ikväll med start 16:00 fram till klockan 20:30.

Se Champions League kvalet hos Unibet

Saknar du tv-kanalerna för att se Champions League så kan du istället streama kvällens matcher hos spelbolaget Unibet. Tyvärr visas inte BK Häcken – Klaksvik men du kan se följande matcher via live streaming hos Unibet.

16:00 FC Astana – Dinamo Zagreb
19:00 KRC Genk – Servette
19:00 Maccabi Haifa – Sheriff Tiraspol
20:00 FC Köpenhamn – Breiðablik
20:30 Galatasaray – Žalgiris Vilnius

Dessutom kan du streama nattens viktiga träningsmatcher inför säsongsstarterna nästa vecka mellan Juventus – Real Madrid och Dortmund – Chelsea, också dem på Unibet här >>.

Speltips BK Häcken – Klaksvik

Efter en mållös tillställning på Island så tror vi att det blir andra takter nu när BK Häcken har hemmaplan. I allsvenskan går man bra såhär långt och har endast 1 förlust på de 8 senaste. Hemma är man starka och bör ha en god chans att vinna över Klaksvik. Tyvärr har man tappat sin unga anfallare Benie Traore till Sheffield United men laget har många spelare som kan avgöra det här mötet.

Vi tror att BK Häcken vinner över Klaksvik och att man gör det med minst 2 måls marginal till oddset 1.70 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

BK Häcken – Klaksvik har matchstart 19:00.

Speltips Champions League