Vecka 34:s stryktipsförslag med några kommentarer om utgången hittar ni här. Vi tippar ett M-3-4-432 kronor system med enbart matematiska garderingar. M-3-4-432 innebär 3 stycken helgarderingar (1X2) och 4 stycken halvgarderingar (t.ex 1X, 12, X2). Systemet kostar 3*3*3*2*2*2*2 = 432 kronor. Nedan följer veckans analys av Stryktipset.

Analys Stryktipset vecka 34

Det är ont om säkra matcher på Stryktipset vecka 34, det är en sak som är säker! Topplagen Manchester United och Arsenal ser ut som bra spikar. För visst ska väl Arsenal kunna vinna över Fulham hemma på Emirates. Arsenal kommer bli allt bättre desto säsongen går. Tomiyaso saknas pga två gula senast borta mot Crystal Palace. Hur som helst har Arsenal en bra trupp och Declan Rice kommer göra mitfältet stabilare och starkare. När Rice, Odegaard, Partey och Havertz får spela ihop sig så kommer man bli svårstoppade.

KOLLA IN ERBJUDANDET HOS UNIBET I SAMBAND MED STAVFINALEN OCH FRIIDROTTS-VM!!
Stavhoppsfinal VM 2023 – Unibet erbjuder ett 100 kronor gratis spel på sport.

Manchester United har inlett säsongen svagt. Premiären mot Wolverhampton vann man turligt då bortagänget var en utebliven straff på övertid från en eventuell kvittering. Spelmässigt såg det inget vidare ut i den matchen heller. Sen förlorade man rättvist borta mot Tottenham då londonlaget var bättre. Här måste man studsa tillbaka och allt annat än 3 poäng mot Nottingham är underkänt. Nottingham har inlett med seger över Sheffield United hemma (2-1) och förlust borta Arsenal (1-2). Den som har råd bör gardera den här matchen tidigt. Vi spikar ettan och sparar garderingen till andra matcher på kupongen.

Brighton har inlett säsongen strålande trots att man tappat det centrala mittfältet i Caicedo och Mac Allister. Trots detta har man två raka segrar där man slagit Wolves borta med 4-1 och Luton hemma med 4-1. 8 mål på två matcher indikerar att det inte är något fel på målskyttet. Nu blir det dock värre skulle vi tro. Här kommer man möta ett West Ham som vann över Chelsea hemma med 3-1 trots en man mindre. Om West Ham spelar på samma sätt som man gjorde mot Chelsea så kommer det bli en utmaning för Brighton att få hål på sin motståndare. Vi tror inte West Ham kommer ändra på någonting i sitt spelsätt utan man kommer ligga lågt med ett kompakt försvar. I kontringarna är man farliga med Antonio och Bowen. Därför tar vi med två på kupongen även om hemmalaget är favoriter till att lösa uppgiften.

Everton kommer få lika tufft att hänga kvar den här säsongen som förra. Hemma gjorde man det bra i premiären men trots det står man på noll poäng efter två omgångar. Man har sett lite uddlösa ut i straffområdet och det behöver bli ändring på det. Mot Wolverhampton har man en god chans men med tanke på vad Wolves presterade mot United borta. Matheus Nunes saknas dock i bortagänget efter rött senast mot Brighton. Vi väljer att helgardera.

Brentford står på 4 poäng efter två omgångar. Oavgjort mot Tottenham och seger mot Fulham visar att fjolårssäsongen inte var en engångsförteelse. Crystal Palace har många spelare som kan avgöra matcher. Tänker främst på Olise och Eze. De ska absolut inte underskattas här men 1X på kupongen borde räcka långt!

Birmingham har inlett fint och kommer förmodligen klara sig bättre den här säsongen än vad man gjorde förra då man blev indragna i bottenstriden. Nykomlingen Plymouth tar man på rutin från Championship. Vi spikar ettan. Övriga Championship matcher ser otroligt svårspelade ut. Såhär ser stryktipsförslaget ut i sin helhet:

stryktipset v34

10 miljoner utfaller garanterat till en ensam vinnare på 13 rätt. Hur tippar ni dagens omgång av Stryktipset? kommentera gärna! Vinner Manchester United?