Följ med på en förhoppningsvis oförglömlig fotbollsresa när AS Roma möter AC Milan i Serie A 1 september 2023, vilken du kan se via live stream med avspark kl. 20:45.

Roma – Milan stream 1 sep 2023

Se de italienska giganterna Roma och Milan i aktion medan de tävlar om Serie A-herraväldet. Missa inte chansen att bevittna detta spännande möte mellan två av Serie A:s mest ikoniska lag i realtid.. Serie A har en rik historia med fantastiska lag, spelare och minnesvärda stunder. Många av de mest spännande matcherna som har ägt rum under åren har bidragit till att göra den italienska högsta ligan till en av de mest prestigefyllda i världen. Och just matcher mellan Roma och Milan är definitivt sådana möten som bidrar till attraktionen och ett högt underhållningsvärde.

Bli en del av spännande fotbollshistoria genom att gratis registrera dig på Unibet! När du tar emot din hjärtliga välkomstbonus på 100 kr gratisspel på odds (vilken aktiveras efter att du sätter in 100 kr), öppnar du även upp möjligheten att njuta av live streaming av Serie A-fotboll och andra sportevenemang utan extra kostnad! Gå med nu och upplev en värld av sport och spänning på Unibet.

Streama Roma – Milan live 1/9 direkt på Unibet här >>

Mer europeisk ligafotboll att streama på Unibet fredag kväll 1 sep:

ITALIEN: Serie A 
18:30 Sassuolo – Verona
20:45 Roma – Milan

SPANIEN: La Liga
19:30 Cadiz CF – Villarreal
22:00 Almeria – Celta Vigo

TYSKLAND: Bundesliga 
20:30 Dortmund – Heidenheim

FRANKRIKE: Ligue 1 
21:00 Nantes – Marseille

Speltips inför Roma – Milan 1/9

Medan Milan har fått en kanonstart på säsongen med två raka vinster i inledningen så har det tvärtom för Roma börjat ytterst tufft med en förlust och en oavgjord. Roma som har favör av hemmaplan är redan hårt pressade att leverera efter den katastrofala inledningen och därför mer eller mindre piskade att ta poäng ifrån formstarka Milan. Hittills har Milan skapat många målchanser i sina matcher vilket resulterat i totalt 6 gjorda mål mot Bologna Och Torino. Även mot Roma bör någon eller ett par bollar trilla in i nätmaskorna tänker vi trots bortaplan.

Över 2,5 mål i matchen spelas till odds 2.14 @ Unibet .

Serie A:s största matcher

Serie A, den högsta divisionen av professionell fotboll i Italien, har genom åren levererat många spännande och minnesvärda matcher. Det är svårt att säga vilka som är de absolut största matcherna genom tiderna eftersom det beror mycket på perspektiv och personliga preferenser. Men här är några av de mest betydelsefulla och minnesvärda matcherna i Serie A-historien:

Derby della Madonnina (AC Milan vs. Inter Milan): Mötet mellan de två stora Milano-klubbarna, AC Milan och Inter Milan, är alltid laddat med spänning och rivalitet. Dessa matcher är några av de mest omtalade i Serie A och är ofta intensiva och dramatiska, både på och utanför plan.

Derby della Capitale (AS Roma vs. Lazio): Ännu en storstadsklassiker som involverar AS Roma och Lazio. Dessa möten är känt för sin intensitet och rivalitet, och de har ofta varit mycket underhållande.

Juventus vs. AC Milan: Mötet mellan dessa två historiskt sett framstående klubbar har resulterat i många minnesvärda ögonblick och är alltid en av de mest efterlängtade matcherna i Serie A.

Napoli vs. Juventus: När Napoli och Juventus möts är det ofta en kamp om toppositionerna i Serie A. Dessa möten har levererat några fantastiska prestationer och dramatiska vändningar genom åren.

Juventus vs. Inter Milan: En annan stor match som involverar Juventus och Inter Milan. Dessa två klubbar har traditionellt varit bland de starkaste i Italien och deras möten är alltid högintressanta.

AC Milan vs. AS Roma: Mötet mellan Milan och Roma är alltid en händelse att se fram emot. Båda lagen har haft framgångsrika perioder i Serie A-historien och innehåller inte sällan ligans största fotbollsstjärnor.

Juventus vs. Napoli: Dessa möten har på många sätt bidragit till att forma Serie A-säsongerna. Både Juventus och Napoli har haft framgångar under de senaste åren, och deras matcher är alltid värda att titta på.

Förra mötet mellan Roma och Milan slutade 1-1

Se här höjdpunkterna ifrån deras senaste möte i Serie A förra säsongen:

 

Se solkustderbyt Napoli – Lazio via live stream lördag 2 sep