Stryktipsförslaget vecka 39 2023 handlar om många streck på favoriterna i Premier League och garderingar på The Championship. Systemet som vi tippar denna vecka är ett matematiskt system M-4-2-324. 4 helgarderingar och 2 halvgarderingar för 324 kronor.

Premier League

Match 1. Tottenham – Liverpool, känns som ett riktigt bra toppmöte. Båda lagen har sett stabila ut under säsongsinledningen och har ännu ingen plump i protokollet. Vi tror på ett ställningskrig där inget av lagen vill gå bort sig. Oavgjort och delad poäng känns mest logiskt och vi spikar krysset i match 1 på stryktipskupongen.

Match 2. Bournemouth – Arsenal, känns given på förhand. Inte ska väl Arsenal tappa poäng här. Man är alldeles för spelskickliga för kunna hantera Bournemouth under 90 min. Även om det skulle trilla in ett mål inledningsvis så vinner man det här mötet komfortabelt. 4 poäng upp till Manchester City i toppen och det avståndet vill man nog inte ska bli större än så. Tvåan känns given på kupongen och vi spikar den.

Match 3. Manchester United – Crystal Palace, blir en repris på ligacupen i veckan. Det mötet vann Manchester United enkelt med 3-0. Helt andra startelvor här att vänta men jag tycker ändå att formen på Palace pikar neråt. Det vi såg i cupen och även mot Fulham senast i Premier League hade mer att önska. Ettan känns given och logisk här och vi spikar den.

Match 4. Everton – Luton, landar vi i hemmaseger. Även om Luton tog sin första poäng hemma mot Wolverhampton senast så kommer man få det tufft här. Luton börjar dock komma in i Premier League tempot och gör det bättre för varje match som går. Här kan det passa bra att låta Everton föra spelet och därifrån kontra. Everton kommer inte vara vana vid matchbilden men kommer från två fina bortasegrar där självförtroendet borde vara bra. Vi spikar ett på kupongen men den bör garderas tidigt för de som har råd. Helst hela vägen då det kan bli en riktigt fin kupongrensare då ettan känns överstreckad.

Match 5. Newcastle – Burnley, hemmalaget i medvind. Newcastle börjar se lika bra ut som man gjorde förra säsongen. I veckan slog man ut Manchester City ur ligacupen efter mål av Alexander Isak. Helt annan matchbild nu men Burnley är alldeles för svaga för att få med sig något på S:t James Park. Ettan känns som en given spik på veckans kupong.

Match 6. Wolverhampton – Manchester City, sällan som City tappar poäng två matcher i rad. I veckan åkte Manchester CIty ur ligacupen borta mot Newcastle. Här tror vi att Guardiola vill revanchera sig direkt. Wolverhampton kommer inte underskattas då de gjort det bra mot andra topplag i ligan. City är dock numret större här och kommer gå segrande ur den här striden. Tvåa!

Match 7. West Ham – Sheffield United, solklar etta! West Ham startade säsongen bra men har förlorat de två senaste matcherna i Premier League. Nu väntar ett Sheffield United som fick stryk med hela 8-0 borta mot Newcastle senast. Defensiven borde således vara i fokus för bortagänget men även om man tightar till bakåt så blir det svårt här. Vi är tveksamma till att man kommer få med sig någon poäng. Bowen eller Antonio grusar dagen för Sheffield, etta!

The Championship

I The Championship är det mer svårtippat och vi har lagt allt vårt krut på att gardera upp dessa matcher. Egentligen svårt att hitta några favoriter så det kommer bli garderat rakt igenom. Såhär ser stryktipsförslaget ut i sin helhet:

Stryktipsförslag v39

En ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kronor. Vi lär inte bli ensamma vinnare med vår favoritbetonade rad ovan så jagar man miljonerna behöver man hitta skrällar i Premier League och chansspikar i The Championsship. En svår utmaning men ett roligare sätt att tippa! Lycka till på lördag!