Dagens travtävlingar på ÅbyTravet lördag 30 september 2023 med loppen, starttider, deltagande hästar, distans, startmetod, travstil, prissumma, antal startande, favoriter, odds och speltips. Lycka till med dina spel! 

ÅbyTravet 30/9

Åbytravet är en pärla inom svensk hästsport. Med en rik historia, moderna faciliteter och högklassiga lopp, är det en plats där passion för hästsporten möter spänningen av spel och en plats där människor i alla åldrar kan njuta av en dag fylld med underhållning och gemenskap.

Det finns något tidlöst och förtrollande med att se dessa magnifika hästar springa runt banan, och Åbytravet ger både erfarna entusiaster och nykomlingar en möjlighet att uppleva detta på nära håll. Atmosfären under tävlingsdagen är elektrisk, med en kombination av spänning, spänning och hopp om att deras favorithäst kommer att korsa mållinjen först.

När det gäller V75 så ser du V75 Direkt på TV12 idag 30 sep kl 16:00-18:00.

Se här översikt över lördagens travtävlingar på ÅbyTravet 30/9:

Lopp 1 Montéryttar-Sm, kl. 14:45

Deltagare: För 5-åringar och äldre
Distans: 2 140 m
Startmetod: Autostart
Travstil: Montétrav
Prissumma: 329 000 SEK
Antal Startande: 12
Favorit: X. Tour (2.50 i odds @ NordicBet)

Lopp 2 Stolopp – Spårtrappa, kl. 15:08

Deltagare: För 3-åringar och äldre
Distans: 1 640 m
Startmetod: Autostart
Travstil: Attelétrav
Prissumma: 226 500 SEK
Antal Startande: 11
Favorit: Diamante Geo (2.50 i odds @ NordicBet)
Struken: Häst nr. 12

Lopp 3 Amatör-Sm, kl. 15:31

Deltagare: För 4-åringar och äldre
Distans: 2 140 m
Startmetod: Autostart
Travstil: Attelétrav
Prissumma: 329 000 SEK
Antal Startande: 10
Favorit: Blues Brother (3.50 i odds @ NordicBet)

Lopp 4 Uttagningslopp Till Uet Grand Prix 2023, kl. 15:53

Deltagare: För 4-åringar
Distans: 2 140 m
Startmetod: Autostart
Travstil: Attelétrav
Prissumma: 417 500 SEK
Antal Startande: 11
Favorit: Joviality (2.10 i odds @ NordicBet)

Lopp 5 Uttagningslopp Till Uet Grand Prix 2023, kl. 16:20

Deltagare: För 4-åringar
Distans: 2 140 m
Startmetod: Autostart
Travstil: Attelétrav
Prissumma: 417 500 SEK
Antal Startande: 10
Favorit: Dancer Brodde (1.90 i odds @ NordicBet)
Struken: Häst nr. 3

Lopp 6 Monté-Sm (Gr Ii Nat), kl. 16:42

Deltagare: För 6-åringar och äldre
Distans: 2 140 m
Startmetod: Autostart
Travstil: Montétrav
Prissumma: 540 000 SEK
Antal Startande: 12
Favorit: Linus Boy (4.50 i odds @ NordicBet)

Lopp 7 Ungdoms-Sm, kl. 17:05

Deltagare: För 4-åringar och äldre
Distans: 2 140 m
Startmetod: Autostart
Travstil: Attelétrav
Prissumma: 329 000 SEK
Antal Startande: 12
Favorit: Pharagraf (4.80 i odds @ NordicBet)

Lopp 8 Jab Logistic, kl. 17:27

Deltagare: För 4-åringar och äldre
Distans: 2 640 m
Startmetod: Autostart
Travstil: Attelétrav
Prissumma: 250 000 SEK
Antal Startande: 15
Favorit: Garden Leave (3.80 i odds @ NordicBet)

Lopp 9 Lärlings-Sm, kl. 17:50

Deltagare: För 4-åringar och äldre
Distans: 2 140 m
Startmetod: Autostart
Travstil: Attelétrav
Prissumma: 329 000 SEK
Antal Startande: 11
Favorit: Kinky Boots (5.00 i odds @ NordicBet)
Strukna: Häst nr. 2

Lopp 10 Stl Stoeliten, Försök, kl. 18:20

Deltagare: För 4-åringar och äldre
Distans: 2 140 m
Startmetod: Autostart
Travstil: Attelétrav
Prissumma: 1 030 000 SEK
Antal Startande: 12
Favorit: Great Skills (3.10 i odds @ NordicBet)

Lopp 11 Svenskt Mästerskap, kl. 18:43

Deltagare: För 5-åringar och äldre
Distans: 2 640 m
Startmetod: Autostart
Travstil: Attelétrav
Prissumma: 1 030 000 SEK
Antal Startande: 12
Favorit: Hail Mary (2.60 i odds @ NordicBet)

Lopp 12, kl. 19:02

Deltagare: För 3-åringar och äldre
Distans: 2 140 m
Startmetod: Voltstart
Travstil: Attelétrav
Prissumma: 114 500 SEK
Antal Startande: 11
Favorit: S. G. ’s Fortunate (2.90 i odds @ NordicBet)
Struken: Häst nr. 1

Speltips ÅbyTravet 30 sep 2023

Om du letar efter ett speltips inför ÅbyTravet den 30/9 så är här vårt egna tips för ett av loppen:

Lopp 10 – Stl Stoeliten, Försök, kl. 18:20

I detta lopp tävlar 4-åringar och äldre över en distans på 2 140 m i autostart. Prissumman är imponerande 1 030 000 SEK, vilket innebär att det är en av de mest prestigefyllda loppen under tävlingsdagen.

Favoriten i detta lopp är Great Skills med odds på 3.10 hos NordicBet. Det är alltid klokt att överväga favoriten när den har attraktiva odds. Great Skills är en urstark häst och har definitivt potentialen att leverera en imponerande prestation idag.

Även om det är viktigt att komma ihåg att trav är en oförutsägbar sport och överraskningar kan ske, så är Great Skills ett namn att hålla ett öga på i detta lopp. Om du letar efter ett speltips, kan en satsning på Great Skills vara ett klokt val.

Kom dock ihåg att spel är en form av underhållning och det finns alltid en viss risk. Spela ansvarsfullt och sätt din egen spelbudget innan du placerar några satsningar. Lycka till med dina travspel på ÅbyTravet!

Spela på ÅbyTravet: Vinnare, Plats och H2H

Spela på trav och galopp hos NordicBet – Världens bästa hästspel dygnet runt!

NordicBet har nyligen utökat sitt imponerande spelutbud med möjligheten att satsa på trav och galopp, både nationellt och internationellt, vilket förstås inkluderar ÅbyTravet. Vad kan vara mer spännande än att delta i en av de mest klassiska och populära formerna av vadslagning, som involverar majestätiska hästar? Som en ansvarsfull speloperatör på den svenska marknaden är det NordicBets självklara plikt att erbjuda sina spelare denna utmanande och högkvalitativa spelform.

Hästkapplöpning är en global företeelse som aldrig går ur tiden, och hos NordicBet kan du satsa på dina favorithästar när som helst på dygnet. Oavsett om det är trav eller galopp, erbjuder de en mängd spelbara evenemang under dygnets alla timmar. Så varför vänta? Dyk in i spännande hästspel hos NordicBet och upplev den tidlösa glädjen av vadslagning på dessa magnifika fyrbenta djur.

NordicBet erbjuder nya spelare 100% upp till 500 kr + 100 gratis snurr i välkomstbonus!

Varför bör du överväga att spela på trav hos Nordicbet?

Som spelare på Nordicbet har du tillgång till ett brett utbud av spelformer, tillsammans med attraktiva odds. Detta gör Nordicbet till ett mycket populärt val för spelare, både här i Sverige men även i övriga världen.

NordicBet erbjuder i travväg:

Svenska och internationella travlopp: Hos oss kan du spela på travlopp från hela världen. Oavsett var din favorithäst tävlar kan du satsa på den.

Fasta odds: Med fasta odds vet du exakt hur mycket du kan vinna om din valda häst korsar mållinjen först. Du får reda på din potentiella vinst redan innan loppet är avgjort.

Livestreaming: NordicBet erbjuder livestreaming av trav- och galopplopp från olika delar av världen. Du kan följa spänningen i realtid och heja fram din favorit.

Vad innebär fasta travodds?

När du spelar med fasta odds får du det odds som var aktuellt när du placerade din satsning. Det betyder att du kan räkna ut din potentiella vinst i förväg baserat på ditt insatsbelopp.

Spela på trav och galopp som Vinnare, Plats och H2H

På Nordicbet har du möjlighet att välja den spelform som passar dig bäst. Förutom de populära alternativen Vinnare och Plats erbjuder vi även Head to Head (H2H).

I H2H måste du avgöra vilken av våra traders utvalda hästar som kommer att korsa mållinjen först. Om den häst du väljer kommer före den andra vinner du satsningen.

Utöver dessa tre spelformer har NordicBet flera andra alternativ tillgängliga. Kika in i NordicBets travlounge för att utforska fler spelmöjligheter och hitta den som passar dig bäst. Nordicbet tar trav och galopp till en ny nivå med mängder av fakta och statistik att ta del av.

Om ÅbyTravet som travevenemang

Åbytravet är en av Sveriges mest framstående travbanor och ett av de mest populära destinationsställena för traventusiaster och hästsportfans. Beläget i Mölndal, strax söder om Göteborg, har Åbytravet en rik historia som sträcker sig tillbaka till början av 1900-talet och har blivit synonymt med högkvalitativa travtävlingar och spännande evenemang.

Modern och välutrustad anläggning

En av de mest utmärkande egenskaperna hos Åbytravet är dess moderna och välutrustade anläggning. Evenemanget och anläggningen för sina moderna faciliteter som inkluderar en förstklassig restaurang och VIP-områden där besökarna kan njuta av högklassig mat och underhållning medan de följer loppen. Det finns också omfattande satsningar på att göra Åbytravet mer tillgängligt och underhållande för hela familjen, inklusive aktiviteter för barn och evenemang som passar alla åldrar. Travbanan har genomgått betydande uppgraderingar och renoveringar under åren för att säkerställa att den uppfyller de högsta standarderna för hästsport. Detta har gjort Åbytravet till en av de mest tekniskt avancerade och funktionella travbanorna i Europa.

Åby Stora Pris

En av de mest efterlängtade händelserna på Åbytravet är Åby Stora Pris, en prestigefylld lopp som har lockat några av de bästa travhästarna och tränarna från hela världen. Med en imponerande prissumma är detta ett av de mest uppmärksammade loppen på den svenska travkalendern. Publiken på Åbytravet får uppleva intensiv spänning och dramatik när hästar i toppklass tävlar om ära och seger.

Travet är inte bara en sport för professionella tränare och kuskar; det är också en populär fritidsaktivitet för människor i alla åldrar. Åbytravet erbjuder möjligheter för amatörtrav och har även en skola för blivande tränare och förare, vilket främjar utvecklingen av nästa generation av hästsportentusiaster.

Om du är en traventusiast eller helt enkelt letar efter en unik upplevelse i Sverige, är Åbytravet definitivt värd ett besök.