BK Häcken är knapp favorit mot Qarabag från Azerbajdzjan i dagens Europa League match torsdag 5 oktober 2023 som startar kl. 21:00. Det är den andra omgången gruppmatcher som går av stapeln och BK Häcken inledde Europa League äventyret med en blytung 4-0 förlust mot Leverkusen. Qarabag vann däremot sin match mot norska Molde med 1-0.

BK Häcken – Qarabag tipset 5/10

Häcken har en ytterst tveksam och osäker form. I allsvenskan blandar man exempelvis friskt fina insatser med sämre sådana. Leverkusen i Europa League blev en chockartad tillställning för Häcken-fansen där målen trillade in i egen bur med jämna mellanrum. Nu måste Häcken stålsätta sig och göra jobbet som det faktiskt har i sig, vilket de bevisat tidigare under säsongen. Häckens spelartruppen är i det närmaste intakt så tränare Per-Mathias Hogmo bör kunna ställa upp med mer eller mindre sin starkaste startelva som går att uppbringa. Men vi tar det säkra före det osäkra och spelar ett dubbelchansspel (DC) på 1X till odds 1.46 hos Unibet här >>.

Ta samtidigt för dig av fina spelbonusar att spela på odds gratis med:

Europa League 5 oktober 2023

Gruppomgång 2:

Kl. 18:45
AEK – Ajax
Aris – Rangers
Betis – Sparta Prague
Freiburg – West Ham
Marseille – Brighton
Rakow – Sturm Graz
Sporting – Atalanta
TSC – Olympiacos Piraeus

Kl. 21:00
BK Häcken – Qarabag
Liverpool – Royale Union SG
Maccabi Haifa – Panathinaikos
Molde – Leverkusen
Roma – Servette
Slavia Prague – Sheriff Tiraspol
Toulouse – LASK
Villarreal – Rennes

Dessutom finns massor av annan sport på streamingtablån denna afton, kika in vad du kan streama live ikväll direkt på Unibet här >>.

Kolla också in vårt Stryktipsförslag v40 – Jackpotomgång med 20 mille!