Här är vårt stryktipsförslag v40 där 20.000.000 väntar i jackpot. Det ser väldigt svårtippat ut med ont om säkra matcher och det lär kunna leda till fin utdelning den här veckan på Stryktipset.

Stryktipsförslag med R-4-4-144

Den här veckan tippar vi ett R-4-4-144 raders system som erbjuder 12 rätts garanti. Det innebär att om vi får 13 rätt på ramen nedan så är det minst 12 rätt på en utskriven rad. Här kan du läsa mer om hur stor chans det är att det blir 13 rätt på ett reducerat system. Chansen på att det stämmer in är ungefär 1 av 10 om vi sätter alla matcher.

Veckans säkra matcher

Det ser väldigt svårt ut att hitta säkra matcher på veckans stryktipskupong så det får bli en del chansningar.

Match 1 Crystal Palace – Nottingham kan egentligen sluta hur som helst men Palace löste det snyggt på Old trafford och kommer stärkta med 3-poängaren i färskt minne. Eze såg bra ut på mitten och även Ayew stod för en fin insats. Helt annan matchbild nu där man kommer behöva föra spelet och det passar tyvärr inte Palace lika bra. Men hemma på Selhurst Park brukar man vara svåra så hemmalaget får vårt tipstecken.

Match 4. Everton – Bournemouth är två lag som har problem med målskyttet. Tillsammans har de mäktat med 11 mål på 14 matcher och det gör att vi tror på en målsnål historia här. Varför inte 0-0 eller 1-1 och oavgjort? Hur som helst känns krysset närmast till hands och det känns mer viktigt för båda lagen att inte förlora det här mötet än att faktiskt vinna det. Säkerheten defensivt i första hand och en varsin inspelad poäng. Vi spikar krysset.

Match 6. Cardiff – Watford där hemmalaget får ses som klara favoriter. Vi tror dock att Watford som underpresterat såhär långt med stor potential i truppen kommer bjuda upp till kamp. Vi tror på en parkerad buss och tillknäppt tillställning. Cardiff har fin form men med tanke på att ettan kommer överstreckas av svenska folket så går vi i motsatt riktning och chansspikar krysset.

Match 8. Ipswich – Preston där hemmalaget överraskat rejält den här säsongen. Nykomling i The Championship som faktiskt kan gå hela vägen och ta sig till Premier League. Så bra har det sett ut. I veckan körde man över Hull hemma med 3-0 vilket gör att man nu toppar tabellen. Moralen är på topp och då tar man Preston av bara farten hemma på Portman Road. Preston som spelar en dag senare i veckan (onsdag) kommer få en vilodag mindre än hemmagänget. Ettan känns bra och blir en av våra spikar på veckans stryktips!

Match 9. Leeds – Bristol City blir lite av ett vägskäl för hemmalaget. Seger och man kan börja blicka uppåt i tabellen då man kryssat alldeles för mycket i inledningen av säsongen. Vid förlust så riskerar det här året att bli någon form av mellanmjölk. Truppen och laget har potential för att vara med i toppen och det är lite upp till bevis nu. Vi tror att man reder ut det mot Bristol City och med fansen i ryggen på Ellan Road så grejar man 3 poäng. Vi spikar ettan!

Skrällarna på stryktipskupongen

Burnley har inte varit speciellt bra den här säsongen men hemma på Turf Moor brukar man kunna ställa till det även för topplagen. Nu kommer Chelsea på besök som har 2 raka vinster i cupen och ligan. Chelsea har fortfarande många skador och man vet aldrig med de blå som haft problem med målskyttet. X2 bör räcka långt men den som har råd väljer att gardera hela vägen.

Manchester United skulle jag inte lita på för 5 öre just nu. Förlust mot Crystal Palace hemma förra helgen och förlust i veckan hemma mot Galatasaray i Champions League. Nu väntar ett svårspelat Brentford. Vi väljer att gardera hela vägen då det är rejält turbulent i United just nu.

Många tror på Fulham och det gör vi också då Sheffield sett svaga ut sista tiden. Dog ställer vi oss frågande till hur Fulham som brukar ligga på kontring ska klara av att föra spelet här. Det finns en risk att man inte klarar av ett fysiskt starkt Sheffield United och åker på en plump här. Låga procent på både kryss och 2:a på kupongen.

Såhär ser stryktipsförslaget vecka 40 ut i sin helhet:

Stryktipsförslag v40

20 miljoner i jackpot och en garanterad fin utdelning att vänta på Lördag. Lycka till med tipsen så ses vi på Lördag framför rutan!

Här kan ni läsa mer om våra tidigare stryktipsförslag.