Stryktipsförslag vecka 41 med europakval och League Two på kupongen. Vi hittar även en träningslandskamp mellan USA och Tyskland på stryktipskupongen. Kanske inte den roligaste kupongen på förhand men att det är 11 miljoner i jackpot gör det lite mera intressant. Här följer veckans stryktipsförslag, häng med!

Stryktipset v41

Ungern – Serbien laddat möte där Ungern vann bortamötet med 1-2. Hemmaplan nu och man kan säkra gruppsegern. Vi tror dock att serverna som är skickliga kommer göra det svårt för Ungern som nu förväntas föra spelet. Ett defensivt Serbien med sylvassa omställningar tror vi kommer leda till en 2:a i match 1 på kupongen.

Slovenien – Finland där otroligt viktiga poäng står på spel i Grupp H. Just nu är det fyra lag som gör upp om platserna till EM där Slovenien och Finland är två av dem. Ett kryss gynnar formodligen inget av lagen även om kanske Finland kommer nöja sig med det i det här mötet. Vi tror att 1X räcker långt och blir våra streck i match 2.

Bulgarien – Litauen bottenmöte i grupp G. Inget av lagen har någon seger än och ska det komma för nåt av lagen så borde Bulgarien kunna greja detta hemma på Sofia. Bulgarien är dock långt ifrån sitt fornstora jag och denna match bör garderas tidigt.

USA – Tyskland träningslandskamp där man kommer testa nya saker och inte offra sig fullt ut i närkamper för 3 poäng. USA känns spännande med många intressanta spelare. Tyskland har gått katastrof sista tiden men när man sparkade Flick så gav det effekt och seger mot Frankrike med 2-1. Tyskland känns dock opålitliga och det här kan sluta lite hur som helst. Vi väljer att helgardera!

I League Two är det mer svårtippat där det ofta brukar kunna skrälla och bli mycket mål. Vi kommer chans och gå för två säkra kryss i match 6 Cambridge – Shrewsbury och match 11 Walsall – Gillingham. Wimbledon känns som en bra spik då man gjort det bra i League Two såhär långt. Det gamla fornstora Premier League laget får vårt tips!

Såhär ser kupongen ut i sin helhet:

Stryktipsförslag v41

Vi tippar ett M-2-5-288 raders system så bygger på 2 helgarderingar och 5 halvgarderingar. Sverige spelar sin ödesmatch mot Belgien borta på måndag.