Full omgång i SHL väntar idag och vårt speltips 14/10 får bli en trippel till okej odds. Vi har tagit ut 3 lag som vi tror på och dagens speltips ser ut enligt följande:

Speltips SHL Lördag

15:15 Färjestad – Rögle BK hade innan säsongen klassats som ett riktigt toppmöte. Tyvärr har Rögle haft otroligt svårt på bortais och de segrar man plockat har kommit i Catena Arena i Ängelholm. I bortaspelet har det gått desto trögare och nu väntar serieledaren Färjestad som oväntat torskade hemma mot Oskarshamn. Räkna med ett revanchsuget Färjestad här och det gör att vi går för en etta i matchen till oddset 2.00 @Unibet

15:15 Skellefteå har fin form och möter ett Linköping som har 3 raka segrar i bagaget. Segrarna för LHC har kommit hemma och en på övertid mot Timrå borta. Betydligt tuffare motstånd nu och tittar vi på tidigare matcher så har LCH förlorat mot Luleå och Färjestad med 4-1, 3-1. Troligtvis blir det något liknande här. Lång resa norr ut och det blir inte lätt att få med sig några poäng. Seger för Skellefteå AIK rekas till oddset 1.54 @Unibet.

18:00 Bra form även på Luleå som gästar Växjö.Även om Luleå har en bit att resa så känns truppen stark och formen bra. 4 vinster på de 5 senaste för Luleå gör att vi inte kan undgå det finna oddset på bortaseger. Dessutom har Växjö vikande form med 3 förluster på de 4 senaste i SHL. Vi går för tvåan till fina oddset 2.95 @Unibet.

Totalt odds dagens trippel i SHL: 9,086

Insats låg.

Övriga matcher i SHL idag

15:15 Frölunda HC – HV71

15:15 Modo – Örebro HK

18:00 IK Oskarshamn – Malmö Redhawks

18:00 Timrå IK – Leksands IF

SHL speltips

Läs gärna vårt stryktipsförslag inför Stryktipset med start 16:00.