CHL 21 november 2023 innebär sex returmatcher i åttondelsfinalerna med Skellefteå AIK – Trinec live stream som en av dagens matchhöjdpunkter.

Skellefteå – Trinec live stream 21/11

Kl. 18:00 är det nedsläpp i tisdagskvällens Champions Hockey League match 21/11 mellan Skellefteå AIK och tjeckiska storlaget Trinec vilken vi kan titta på via live stream hos NordicBet.

För att streama CHL live, vilket inkluderar att se på Skellefteå AIK – Trinec live stream, så måste du vara inloggad, registrera konto gratis här, samt ta din välkomstbonus genom att göra en första insättning på spelkontot.

Du har väl inte missat att du också kan streama NHL live utan kostnad hos NordicBet, gå in på NordicBet för att se nattens spelschema!

CHL 21 november 2023

17:30 Pardubice – Ilves
18:00 Skellefteå AIK – Trinec
18:00 Vitkovice – Pelicans
18:00 Växjö Lakers – ERC Ingolstadt
19:00 Färjestad BK – Biel
19:30 Adler Mannheim – Rapperswil

Speltips Skellefteå AIK – Trinec 21 nov

Inför nedsläpp i tisdagens möte Skellefteå AIK – Trinec 21 nov så är det Trinec som har övertaget. I och med Trinecs 4-3 seger i första rundan av åttondelsfinalen så är det bara vinst som gäller för Skellefteå idag och då helst med minst 2 måls marginal för att avancera tryggt och säkert. Tyvärr har Skellefteå AIK haft problem med att vinna på egen hemmais i SHL senaste tiden och förlorat tre av fyra seriematcher på sistone. Därför hoppas vi att spelarna taggar till ordentligt när det nu verkligen gäller. Vi väljer att tro på ett scenario där Skellefteå vinner med minst 2 måls marginal (asian handicap -1,5) till odds 2.55 @ NordicBet.

Njut nu av Skellefteå AIK – Trinec live stream i CHL 21/11!