Vilka ishockeyklubbar får vi se i kvartsfinalerna av Champions Hockey League 2023-2024? Ja Växjö Lakers gör upp med tyska ERC Ingolstadt om den ena kvartsfinalbiljetten under tisdagskvällen 21/11 och de ser avgörandet via live stream på NordicBet.

Champions Hockey League 21/11

Streama alla CHL matcher direkt på NordicBet här!

17:30 Pardubice – Ilves
18:00 Skellefteå AIK – Trinec
18:00 Vitkovice – Pelicans
18:00 Växjö Lakers – ERC Ingolstadt
19:00 Färjestad BK – Biel
19:30 Adler Mannheim – Rapperswil¨

Växjö Lakers – ERC Ingolstadt i CHL-tipset

Lakers har ett ganska säkert grepp om kvartsfinalbiljetten efter att de för en vecka sedan på bortais besegrade den tyska klubben ERC Ingolstadt med 1-4. Så Växjö bör kunna ro sig vidare i CHL utan att förta sig nämnvärt den här kvällen. Men självklart ska man inte slåsig till ro alltför lättvindigt. Och känner vi Växjö rätt så lämnar det ingenting åt slumpen. Vi tippar på hemmaseger med minst 3 måls marginal @ 2.23 hos NordicBet.