Rafael Nadal är i vinnartagen efter en längre frånvaro från tennisscenen. Häromdagen vann Nadal i Madrid Masters ATP-turnering över 11-rankade Alex De Minaur i 32-delsfinalen med 2-0 i set och ska nu spela 16-delsfinal mot argentinaren Pedro Cachin. måndag 29 april 2024.

Madrid Masters matcher måndag 29/4

Alla matcher i Madrid Masters går att streama live direkt på Unibets plattformar här!

11:00 Alexander Bublik – Blake Shelton
12:30 Daniil Medvedev – Sebastian Korda
13:00 Jonas Lehecka – Thiago Monteiro
15:00 Jiri Mensik – Felix Auger-Aliassime
16:00 Rafael Nadal – Pedro Cachin
16:00 Cameron Norrie – Casper Ruud
19:00 Flavio Cobolli – Karen Khachanov
20:00 Jannik Sinner – Pavel Kotov

Speltips inför Rafael Nadal – Pedro Cachin

Vi kan inte bli annat än imponerade över Rafael Nadals insats mot Alex De Minaur. För bara ca 1,5 veckor sedan var det ombytta roller när De Minaur slog ut comebackande Nadal i Barcelonas ATP-turnering med 2-0 i set. Nu blev det tvärtom seger för Nadal med samma setsiffror i Madrid. Det bådar gott inför stundande Franska Öppna om bara tre veckor. Självklart kommer det bli en ny seger i 16-delsfinalen över 91-rankade Pedro Cachin under sena måndagseftermiddagen. Vi tippar på att Rafa vinner i två raka set till odds 1.67 @ Unibet.

 

Madrid ATP Masters 1000 Live Stream