Resultat från gårdagens spel: Vinst, till 1,82 gånger pengarna!


Gårdagens handicapspel på Bayern Munchen gav utdelning. Idag blickar vi åter mot Bundesliga och premiärmatcherna för Dortmund och Bayern Leverkusen. Dortmund startar på bortaplan mot förra årets överraskning Augsburg. Leverkusen bör ta tre poäng mot ett på pappret svagare Freiburg.

Dortmund kommer till spel utan mittfältarna Michitariyan och Gundogan, men har trots allt en gedigen uppsättning av ersättare. Vad som talar för att man kommer att vinna är också att Dortmund aldrig har förlorat mot Augsburg tidigare! Frågan är dock om man kan få igång spelet redan från den första seriematchen för säsongen? Spelet som jag väljer till den här matchen är ett underspel på Dortmunds målproduktion. Främst beroende på att man spelar på bortaplan och att Augsburg, likt Mönchengladbach igår, mycket väl vet vilket supermotstånd man möter.

I den andra matchen spelar jag seger för Bayern Leverkusen till oddset 1,44. Leverkusen har ett mycket bättre grundspel än Freiburg och har vunnit sju av de senaste tio matcherna lagen emellan. Den gängliga anfallaren Stefan Kiessling kommer om han göra mål igen, att slå målrekord i klubben, då han som första spelare då har gjort mål i sju raka Bundesliga-matcher. Upplagt för en spelsugen Kiessling med andra ord! Dock väljer jag spel med lite lägre insats på grund av att Leverkusen har misslyckas att vinna sina öppningsmatcher de sex senaste säsongerna! Men en trend är ju som sagt till för att brytas?

Odds från spelbolaget: Betsson.com | Spelstopp: 10/8, kl.15.30


 • Härkomst: Tyskland
 • Cup/Liga: Bundesliga
 • Event: Augsburg – Dortmund
 • Spel: Bortalaget, antal mål -2,5
 • Odds: 1,43
 • Insats: 6/10

 • Härkomst: Tyskland
 • Cup/Liga: Bundesliga
 • Event: Bayern Leverkusen – Freiburg
 • Spel: Hemmalaget vinner
 • Odds: 1,44
 • Insats: 4/10

-> Gå till Betsson.com och lägg ditt spel

Blir det spelvinst på Bundesliga igen månne?

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)