Resultat från gårdagens två spel: Vinst, till 1,42 gånger pengarna + Vinst, till 1,48 gånger pengarna!


Båda gårdagens spel gav vinst när Malmö och Häcken åkte ur Europa League. En liten del av vinstpengarna återinvesterar vi i ett singelspel på matchen Bayern Munchen – Borussia Mönchengladbach. Matchen är premiären för den nya Bundesliga-säsongen. Naturligtvis undrar man ju om Guardiola ska kunna återupprepa eller förbättra förra säsongens superserie? Kommer laget att fortsätta bära sin invanda prägel eller kommer vi att kunna utläsa vissa FC Barcelona-drag i spelet?

Det som tilltalar mig med den här matchen är inte segerspelet på Bayern (för lågt odds). Faktum är att inget relevant spel med Bayern i fokus erbjuder acceptabel återbäring. Nej, istället väljer jag att spela ”handicapseger +3″för bortalaget Mönchengladbach. Motiveringen bakom spelet är att detta är den första matchen på säsongen, Mönchengladbach är ordentliga underdogs och kan spela utan press på sig, samt att detta är det första riktiga provet ”live” för Guardiolas nya lag. Dessutom är man hos bortalaget mycket väl medveten om vilka motståndare man möter och har garanterat förberett sig länge inför den här matchen!

Oddset är på dryga 1,80 gånger pengarna!

Odds från spelbolaget: Betsafe.com | Spelstopp: 9/8, kl.20.30


  • Härkomst: Tyskland
  • Cup/Liga: Bundesliga
  • Event: FC Bayern Munchen – Borussia Mönchengladbach
  • Spel: Bortalaget vinner, +3 i hcp
  • Odds: 1,82
  • Insats: 4/10

PS! Nya spelare hos Betsafe får alltid superbonus på sin första insättning!

-> Gå till Betsafe och lägg ditt spel

Vad tror ni, kan Bayern upprepa fjolårets succé?

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)