Champions League är tillbaka och Unibet har boostat odds på några utvalda matcher! På tisdag ger Unibet dig 5,00 gånger pengarna på att spanska FC Barcelona vinner sitt bortamöte mot engelska Manchester City. På onsdag får du förhöjt odds på att regerande La Liga mästarna Atletico Madrid vinner mot tyska Bayer Leverkusen. Du kan även njuta av Livebetting under matcherna och en fullspäckad oddslobby!

Den här veckan fortsätter 16-delsfinalerna i Champions League med flera heta stormatcher! Vi ser fram emot tuffa och hårda kamper nu när avgörandet börjar närma sig med vilka lag som kämpar till sig kvartsfinalbiljetterna. Unibet är på tårna och ger dig i dessa Champions League tider fantastiska erbjudanden till matcherna.

På tisdagen tar Manchester City emot Barcelona hemma på Etihad Stadium och Unibet gör allt för att höja temperaturen ytterligare inför den här matchen med att erbjuda dig ett förhöjt odds på att bortalaget går vinnande ur striden. Du får hela 5.00 i odds på att Barcelona vinner matchen.

Dagen efter onsdagen den 25/2 erbjuder Unibet samma fina odds på Champions League mötet Bayer Leverkusen – Atletico Madrid där du kan spela på att Atletico Madrid vinner matchen till oddset 5,00. Inte dåligt tycker vi på Svenskt Spel.

Hur gör jag för att få detta erbjudande?

  1. Gå med i kampanjen på Unibets hemsida (Du hittar erbjudandet på förstasidan)
  2. Spela för minst 100 kronor på Barcelona (bortalaget) under fliken ’Matchspel’ (pre-match/ alltså innan matchen startat) Du kan givetvis spela för mer än 100 kronor men det är bara max upp till 100 kronor som ingår i detta erbjudande. Till exempel: Du spelar bortalaget (Barcelona) som vinnare för 250 kronor, men det är fortfarande bara upp till 100 kronor som räknas gentemot detta erbjudande.
  3. Vinner Barcelona över Manchester City får du dina vinster som vanligt samt extrapengarna i form av en bonus innan kl 12.00 nästkommande dag. Denna bonus måste accepteras under ”Mitt Konto” innan nästa dags Champions League match. (regler och villkor gäller för denna bonus, som hittas nedan)
  4. Du måste anmäla dig till kampanjen på Unibet för varje match.

Exempel på händelseförlopp:

Du väljer att delta i kampanjen och placerar ett ’bortalaget vinner” pre-match spel på 100 kronor på att Barcelona vinner borta mot Manchester City till odds 2.60. Vinner Barcelona inträffar följande:

  1. Du får din normala vinst så snart matchen är färdigspelad. Dvs. 100 kronor x 2.85 = 285 kronor.
  2. Då Unibet har boostat oddsen på Bortalaget att vinna till 5.00 så kommer vi att ge dig skillnaden som en gratisbonus dagen efter innan kl 12.00. (100 x 5.00) – 260 kronor = 240 kronor.
  3. Denna bonus måste accepteras under sektionen ”Mina Bonusar” Bonusen kommer att finnas tillgänglig fram till nästa dags Champions League erbjudande.

Kommande matcher med förhöjda odds erbjudanden:

24/2: Manchester City – FC Barcelona (Barcelona att vinna) 5,00

25/2: Bayer Leverkusen – Atletico Madrid (Atletico Madrid att vinna) 5,00

Vi på Svenskt Spel vill också passa på att hinta dig om att Bet365 erbjuder 100% Europafotbollsbonus på bland annat Champions League matcherna.

Champions League åttondelsfinaler (1:a omgången)

Så här ser kvartsfinalerna omgång 1 i Champions League ut:

17 February 2015
Paris Saint-Germain – Chelsea
Shakhtar Donetsk – Bayern München (Läs vårt speltips för matchen Shakhtar Donetsk – Bayern München)
18 February 2015
Basel 1893 – FC Porto
Schalke 04 – Real Madrid
24 February 2015
Manchester City – FC Barcelona
Juventus – Borussia Dortmund (Läs vårt speltips för matchen här!)
25 February 2015
Arsenal – AS Monaco
Bayer Leverkusen – Atlético Madrid

Spela Riskfritt Liveodds på Manchester City – FC Barcelona

Manchester City tar sig an FC Barcelona i Champions League på tisdag den 24 februari och bet365 anordnar ett Liveoddserbjudande för att öka spänningen ytterligare.

Placera ett spel före matchstart på Man City mot Barcelona och bet365 belönar dig med ett riskfritt Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett riskfritt Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Ditt riskfria Liveoddsspel måste betalas för och placeras precis som vanligt. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar bet365 din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr*).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 70 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveoddsmarknader samt ett fantastiskt Liveoddserbjudande är bet365 helt enkelt oslagbart då du vill spela på fotboll.

Vilket lag vinner Champiomns League 2014/2015?

Real Madrid är regerande Champions League mästare och leder La Liga, Chelsea går som tåget med Mourinho som tränare, Paris SG har fått spela ihop sig ytterligare ett år, Barcelona verkar ha hittat storformen igen, Juventus dominerar Serie A fullständigt, Bayern München fullkomligt krossar allt motstånd i stentuffa Bundesliga. Ja, att förutspå vilket lag som kommer vinna Champions League 2014/2015 är inte lätt. Men du kanske har en favorit? Gör då slag i saken och tippa en vinnare i Champions League!